Locuri de muncă la RCS & RDS, în 45 de orașe din țară. Ce salarii se câștigă

joburi la rcs rds angajări la rds rcs locuri de muncă la rcs rds locuri de muncă rcs & rds angajări rcs rds angajări rcs rds locuri de muncă rcs&rds rcs rds joburi rcs rds
Foto: adevarul.ro

Locuri de muncă. Compania RCS & RDS face angajări în această perioadă în peste 40 de localități din țară, pe posturi extrem de diverse.

RCS & RDS angajează pe următoarele posturi: recepționeră, tehnician fibră optică – instalări echipamente, reprezentant vânzări / încasări magazin, operator call center, manipulant echipamente – gestionar, electrician exploatare stații electrice, inginer proiectare rețele telecomunicații, inginer transmisiuni, PHP developer, inginer mobile services.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Posturile sunt disponibile în orașele: Alba Iulia, Alexandria, Aiud, Arad, Bacău, Baia Mare, Blaj, Brăila, Bârlad, Bistrița, Botoșani, Brașov, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Cugir, Deva, Drobeta Turnu Severin, Focșani, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Iași, Mediaș, Onești, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Reșița, Satu Mare, Sebeș, Sibiu, Sighetu Marmației, Slobozia, Suceava, Târgu Jiu, Târgu-Mureș, Tecuci, Timișoara, Turda, Vaslui, Zalău, Zlatna.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit siteului undelucram.ro, o comunitate online unde foști și actuali angajați împărtășesc informații despre diferite firme și companii din România, un inginer de rețea angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în iunie 2017 un salariu lunar net de 3.400 de lei.

Un inginer angajat full time în Ilfov, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în aprilie 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un agent de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în martie 2017 un salariu lunar de 2.000 de lei.

Un inginer angajat full time în Constanța, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în martie 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un frontend developer angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în martie 2017 un salariu lunar net de 6.000 de lei.

Un inginer angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în ianuarie 2017 un salariu lunar net de 3.600 de lei.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Un programator angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în septembrie 2016 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un coordonator de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un operator call center angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în iulie 2016 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Un agent de vânzări angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în aprilie 2016 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 1.400 de lei.

Un reprezentant vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar de 3.400 de lei.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.