Locuri de muncă la IKEA România, în 2017. Ce salarii oferă gigantul suedez

IKEA România face angajări în această perioadă, iar noi am aflat ce salarii și beneficii îi așteaptă pe cei acceptați.

Cei de la IKEA caută manipulanți de mărfuri dispuși să lucreze în ture, dar și în weekend, prin rotație. Cei aleși pentru acest post se vor ocupa cu preluarea mărfurilor din depozit și manipularea către spațiul de vânzare. Ei vor fi responsabili și de menținerea siguranței și securității clienților și colegilor, în zonele lor de responsabilitate. Cei care vor să afle mai multe despre aceste loc de muncă pot intra AICI.

Un alt post pentru care se fac angajări este cel de lucrător comercial. Te poți înscrie pentru acest job AICI.

Toate locurile de muncă disponibile la IKEA sunt listate, pe măsură ce apar, la acest link.

Salarii și alte beneficii la IKEA România

Anul trecut, salariul minim la IKEA România era de 2.000 de lei. În plus, a fost introdus un bonus de vacanță în valoare de 900 de lei net, iar angajaților le sunt decontate și cheltuielile lunare de transport, plafonul maxim fiind de 150 de lei.

IKEA are circa 600 de angajați în România, dintre care jumătate se încadrează pentru TACK!, pensia privată oferită de IKEA Group tuturor angajaților care lucrează în companie de mai mult de cinci ani.

Potrivit impresiilor postate pe internet de foști sau actuali angajați ai grupului, atmosfera de lucru este una plăcută, iar salariul – mulțumitor.

Încă un magazin la București, apoi la Timișoara, Brașov și Cluj Napoca

Singurul magazin IKEA deschis în România este cel de pe Șoseaua București-Ploiești 42A. Retailerul suedez construiește însă și al doilea magazin din Capitală, pe bulevarul Theodor Pallady. Investiția în acest proiect este de circa 80 de milioane de euro.

Mai mult, potrivit unei declarații a managerului IKEA South East Europe, suedezii vor să deschidă magazine și în Brașov, Cluj Napoca și Timișoara.

Planul prevede ca, până în 2025, IKEA să aibă opt magazine deschide în România.