Locuri de muncă în Vestul Europei pentru români fără experiență

De la lucrători în depozitele din Anglia, la barmanițe în Germania, în acest articol vă prezentăm câteva dintre cele mai bune oferte la job-uri ”entry level” pentru români în Europa.

În acest articol găsiți doar câteva dintre locurile de muncă disponibile. Pentru întreaga listă, intrați AICI.

Englezii caută lucrători în depozite. Candidatul trebuie să aibă o condiție fizică destul de bună, urmând să ambaleze și să manipuleze produse.

Plecările se fac săptămânal și nu se percep comisioane. Se câștigă bine în depozit, iar singura pretenție a angajatorului este legată de cunoștințele de limba engleză.

Se lucrează cel puțin 38 de ore pe săptămână, dar, de obicei, angajații lucrează chiar și 70 de ore, ceea ce face ca venitul lunar să fie substanțial.

Găsiți mai multe detalii despre acest loc de muncă AICI.

Nemții caută o barmaniță cu experiență minimă, care să poată purta o conversație în limba germană, pentru un bar aflat într-o locație turistică.

Angajatorul promite un salariu de 1.500 de euro pe lună, iar cazarea este oferită de angajator pentru doar 250 de euro pe lună.

Nu se percepe comision. Puteți să aplicați pentru acest job AICI.

În Anglia puteți ajunge și dacă doriți să fiți babysitter. Nu e nevoie decât de limba engleză, iar experiența în munca cu copiii constituie un avantaj. Nu există limită de vârstă.

Angajatul primește permis de rezidență pe o perioadă nelimitată în Marea Britanie. De la 800 de euro net pe lună și cazare și masă.

Dacă doriți să urmați acest drum în carieră, intrați AICI.

Compania olandeză Jan de Rijk angajează șoferi pentru șoselele din Vestul Europei.

E necesar permisul de conducere CE și o minimă experiență. Se cere și cunoașterea unei limbi străine, engleză sau germană.

Se poate lucra în schimburi: 6 săptămâni de muncă și 2 săptămâni de odihnă. Costurile de transport și de planificare vor fi aranjate de către Jan de Rijk.

Puteți aplica pentru acest loc de muncă AICI.