Locuri de muncă în depozite din străinătate. Salariile ajung la 1.900 de euro, se poate merge în cuplu

angajări în depozite locuri de muncă în depozite angajări depozite joburi în depozite locuri de muncă în depozite din străinătate angajări în depozite din străinătate
Foto: Axisadman via Wikimedia Commons

Românii interesați de locuri de muncă în străinătate au la dispoziție mai multe oferte de angajare în depozite sau în magazine din țări precum Marea Britanie, Germania, Spania sau Italia. Sunt disponibile peste 200 de locuri de muncă.

Iată câteva dintre cele mai interesante locuri de muncă din domeniul administrativ / logistic scoase pe piață în această perioadă:

Marea Britanie. O agenție de recrutare și plasare a forței de muncă este în căutarea a 50 de persoane care să muncească pe posturi de lucrător în depozit / manipulant marfă în depozite din Marea Britanie.

Programul se adresează atât persoanelor fără experiență, cât și persoanelor care au mai lucrat în domeniul logisticii / manipulării mărfurilor. Candidații trebuie să cunoască limba engleză la nivel conversațional.

Angajatorul britanic acceptă și cupluri. Joburile sunt full time. Transportul către / dinspre locul de muncă este pus la dispoziție de companie.

Printre responsabilitățile angajaților se numără: depozitarea mărfurilor, verificarea produselor din stoc, mutarea bunurilor și a produselor în depozit, semnarea actelor de livrare, selectarea și ambalarea produselor pentru expediere.

Salariul este cuprins între 1.260 și 1.900 de euro.

AICI găsiți toate detaliile despre aceste locuri de muncă și puteți APLICA.

Germania. O agenție de recrutare caută 30 de persoane (bărbați și femei) care să lucreze ca stivuitoriști în Germania. Candidații trebuie să fie disponibili să lucreze în schimburi, să fie responsabili, serioși și capabili să lucreze în echipă.

Printre responsabilități se numără: încărcarea și descărcarea europaleților, a boxpaleților, amplasarea mărfurilor în diferite locuri, conducerea vehiculelor în hale, încărcarea și descărcarea camioanelor, operarea cu scanere.

Locurile de muncă sunt full time, contractul de muncă se încheie pe perioadă nedeterminată, se oferă și asigurare medicală. Cazarea este asigurată și achitată de angajator.

Salariul începe de la 1.500 de euro brut, la care se adaugă plata orelor suplimentare. Persoanele căsătorite beneficiază de impozitare mai avantajoasă (conform legislației germane), prin prezentarea certificatului de căsătorie tradus și legalizat.

AICI puteți afla mai multe detalii despre aceste locuri de muncă și puteți APLICA.

Marea Britanie, Spania, Italia, Germania. O agenție de recrutare caută 50 de persoane care să lucreze în depozite din Marea Britanie, Spania, Italia sau Germania. Experiența în domeniu nu este obligatorie.

Responsabilitățile angajaților: depozitarea mărfii, verificarea bunurilor, semnarea actelor de livrare, mutarea produselor, selectarea și ambalarea produselor pentru expediere, vizitarea spațiilor de încărcare și descărcare a mărfii, întreținerea curățeniei în depozit.

Plata este cuprinsă între 1.340 și 1.800 de euro brut pe lună. Orele suplimentare se plătesc separat.

AICI puteți afla mai multe detalii despre aceste locuri de muncă și puteți APLICA.

Marea Britanie. O agenție de recrutare britanică este în căutarea a 30 de persoane care să lucreze într-un centru de distribuție.

Nu este necesară experiența de muncă în depozit – se va oferi formare completă la locul de muncă. Candidații trebuie să cunoască limba engleză la nivel conversațional.

Responsabilitățile angajaților: localizarea și transportul produselor din depozit spre zonele de asamblare a comenzilor, împachetarea comenzilor, primirea și expedierea de bunuri.

Printre beneficii se numără: coordonator de origine română în Marea Britanie, semnarea contractului de muncă conform normelor britanice, asistență în completarea formalităților necesare.

Plata este cuprinsă între 1.390 și 1.790 de euro pe lună.

AICI puteți afla mai multe detalii despre aceste locuri de muncă și puteți APLICA.

Marea Britanie. O agenție de recrutare caută 50 de persoane care să lucreze în depozite din Marea Britanie. Candidații trebuie să știe limba engleză la nivel conversațional, să fie dispus să lucreze în schimburi și să facă ore suplimentare plătite atunci când este nevoie.

Responsabilități: localizarea și transportul produselor din depozit spre zonele de asamblare a comenzilor, împachetarea comenzilor.

Salariul variază în 1.340 și 1.700 de euro pe lună în funcție de ore și de tură.

AICI puteți afla mai multe detalii despre aceste locuri de muncă și puteți APLICA.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în Anglia. Se caută îngrijitori de bătrâni: nu locuiți cu vârstnicii, bilet de avion asigurat
Locuri de muncă într-un complex de 5 stele din Grecia. Cazarea și masa sunt gratuite
Locuri de muncă în străinătate. Salarii de peste 2000 de euro în Germania, Anglia, Norvegia, Olanda și Suedia
Locuri de muncă la Kaufland, Carrefour, Mega Image, Cora, Auchan. Ce salarii se câștigă