Locuri de muncă în Belgia. Salarii de peste 2.000 de euro

O companie de recrutare a forței de muncă este în căutare de personal pentru o firmă care se ocupă, printre altele și de instalarea cablurilor TV.

Printre altele, cei care vor să se angajeze la firma din Belgia trebuie să aibă minim 18 ani, să fie absolvent cel puțin de liceu și să aibă cunoștințe în domeniu. De asemenea, cei care doresc să se angajeze sunt informați că vor lucra atât afară, cât și în casă.

Mai multe detalii aflați de LA ACEST LINK.

Tot în Belgia, o altă firmă angajează șef de echipă instalații sanitare/termice. Printre altele, acesta coordonează echipa de muncitori din subordine; participă la instruirea personalului din santiere; execută lucrări de reabilitare și modernizare conform standardelor societății.

De asemenea, acesta mai verifică calitatea lucrărilor; verifică calitatea materialelor achiziționate; urmărește respectarea termenelor limită stabilite de către societate; propune proceduri noi sau revizuiește procedurile existente; întocmește diferite rapoarte către directorul technic.

În anunț se mai spune că se oferă pachet salarial atractiv; sprijn pentru găsirea unei cazări, documente; posibilitatea de a lucra într-o societate care pune accentul pe creativitate și performanță; posibilități de formare și dezvoltare profesională și asistență în limba română.

Mai multe detalii aflați de LA ACEST LINK.