Locuri de muncă în depozite din Anglia. Se câștigă 500 de lei pe tură! Experiența NU este necesară

Mai mulți angajatori britanici caută în această perioadă muncitori români capabili să lucreze în depozite din Anglia. Salariile sunt cuprinse între 1200 și 1500 de lire, echivalentul a 1400 – 1750 de euro.

Conform anunțului de aici, primele plecări sunt în data de 17 iulie 2016. Se caută personal disponibil să lucreze într-un mediu răcoros, cu temperaturi cuprinse între 0 și 2 grade Celsius, cu folosire echipamentului de protecție. Se lucrează în ture de zi și de noapte, plus ture de weekend.

Cei aleși vor ridica greutăți maxime de 20 de kilograme și se vor ocupa de pregătirea mărfurilor pentru livrare, încărcarea paleților/rafturilor metalice / lăzilor cu produse, organizarea produselor în depozit, distribuirea și aranjarea produselor pe categorii.

Contractul inițial are durata de trei luni, cu începere imediată. În funcție de performanța muncitorului, contractul poate deveni unul pe perioadă nedeterminată. Se lucrează 40 de ore pe săptămână, iar muncitorii au posibilitatea de a efectua ore suplimentare, pentru a câștiga mai mulți bani.

Concediul de odihnă numără 28 de zile pe an. Cazarea se face în camere duble (pentru prețul de 70 de lire de persoană) sau single (pentru 90 de lire de persoană).

Toate detaliile despre acest loc de muncă sunt explicate AICI (folosiți acest link și pentru a vă înscrie la aceste locuri de muncă).

92 de lire pe tura lucrată în depozit

Și un alt angajator caută muncitori pentru depozit, 50 la număr. Salarizarea la oră este cuprinsă între 7 și 8,25 lire, în funcție de performanțe, ture și departament. Se efectuează ture de 12 ore, fie între orele 6 și 18, fie între 18 și 6. La 6 luni după începerea contractului, se poate solicita o creștere de salariu.

Dacă muncitorul alege cazarea propusă de angajator, aceasta costă 65 de lire pe săptămână.

Experiența în lucrul în depozite nu este un criteriu eliminatoriu. Muncitorul trebuie să fie clinic sănătos și să aibă un cazier curat, fără antecedente.

Toate detaliile despre acest loc de muncă sunt explicate AICI (folosiți acest link și pentru a vă înscrie la aceste locuri de muncă).

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în Danemarca. Plata ajunge la peste 100 de euro pe zi
Locuri de muncă pentru români în construcții, în străinătate. Salarii avantajoase
Locuri de muncă pentru șoferi. Salariile ajung la 4.360 de euro, se caută și începători
Locuri de muncă pentru necalificați. Cele mai bune oferte din străinătate

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.