Carrefour angajează: asigurare medicală privată, ajutor de transport. Ce salarii oferă francezii

locuri de muncă la carrefour
Foto: Jerry Michalski (Flickr / Creative Commons)

Carrefour angajează în această perioadă în mai multe orașe din România, pe poziții foarte diverse.

Locurile de muncă sunt diponibile în Brașov, București, Chiajna, Cluj Napoca, Iași, Ploiești și Râmnicu Vâlcea.

De asemenea, Carrefour angajează un responsabil pentru asigurarea calității pentru zona de sud-vest (Deva, Hunedoara, Sibiu, Timișoara, Arad).

Posturile libere la Carrefour sunt cele de casier, lucrător comercial pentru produse proaspete, bucătar, brutar, șaormar, măcelar, lucrător comercial, lucrător recepție marfă, casier, vânzător, operator administrativ depozit, cofetar, asistent decorări, lucrător întreținere, operator scanare, preparator pește, responsabil asigurarea calității, specialist eCommerce, webmaster, asistent contabil, pizzer.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Locurile de muncă sunt atât full time, cât și part time (10, 15, 25 sau 30 de ore).

Carrefour oferă:

– tichete de masă
– asigurare medicală privată
– ajutor de transport
– cupoane de magazin
– primă de vacanță
– cursuri de formare

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajați de la Carrefour, un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 1.200 de lei.

Un casier care lucra part time (6 ore) câștiga în aprilie 2017 un salariu lunar de 720 de lei plus prima de transport în valoare de 80 de lei. De sărbători angajatul primea un ticket de cumpărături Carrefour de 100 de lei.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.