Liviu Dragnea merge până la capăt: ”Suntem într-un stat parțial mafiot!”

liviu dragnea abuzul în serviciu

Foto: Pagina de Facebook Liviu Dragnea

După zece zile de tăcere, Liviu Dragnea, liderul PSD, a susținut într-un interviu că a fost ținta unei tentative de asasinat, indicându-l subtil pe miliardarul George Soros drept finanțatorul operațiunii.

Despre evenimentele din 10 august, când mii de oameni au avut de suferit după intervenția brutală a jandarmilor în Piața Victoriei, Dragnea a spus că a văzut doar ”o tentativă de lovitură de stat eșuată”, continuându-și războiul cu președintele Klaus Iohannis, pe care l-a acuzat de ”comportament iresponsabil” și de ”incitare la violență”.

Dragnea a spus, în interviul acordat postului Antena 3, că protestatarii violenți au fost organizați în grupări paramilitare și că nu a primit niciun raport de la SRI că ar urma să aibă loc evenimente turbulente.

Președintele Camerei Deputaților a recunoscut că vrea să îl suspende pe președintele Klaus Iohannis, însă Călin Popescu Tăriceanu, partenerul de coaliție și președintele Senatului, nu este de acord.

Asasinii, ”plătiți de un domn foarte celebru în lume”

Liderul PSD a făcut o ”dezvăluire” senzațională, susținând că a fost ținta unei tentative de asasinat în aprilie 2017.

”Au venit patru străini în România, cazaţi la Athenee Palace. Au stat trei săptămâni. Am scăpat”, a spus Dragnea, care n-a mai oferit detalii, în afară de faptul că ”s-a cercetat” și că România ”este un stat parțial mafiot”.

Asasinii ar fi fost plătiți, potrivit lui Dragnea, de ”un domn foarte celebru în lume”. Întrebat dacă se gândește la George Soros, președintele PSD a răspuns: ”eu nu mă gândesc la el, el se gândește la mine”.

”Dăncilă trebuie să rămână cel puțin până în 2020”

În ceea ce privește soarta premierului Viorica Dăncilă, personaj extrem de contestat, atât de societatea civilă, cât și de președintele Klaus Iohannis, care i-a cerut în mod repetat demisia, Liviu Dragnea este categoric: ”Nu o schimbăm!”

”Nu o schimbăm pe Dăncilă. Doamna Viorica Dăncilă trebuie să rămână până cel puțin în 2020. Este o campanie care are un singur scop: să o destabilizeze și descurajeze”, a mai spus Dragnea.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version