Liceul în care nimeni nu a luat BAC-ul în ultimii 7 ani

liceu bac nepromovat 7 ani
Foto: ziarulunirea.ro

Pentru al șaptelea an consecutiv, niciun elev de la Liceul Tehnologic Agricol din comuna Orțișoara din județul Timiș nu a promovat examenul de Bacalareat.

În acest an, elevii nici nu s-au mai prezentat la BAC, după cum rezultă din informațiile publicate de Ministerul Educației Naționale pe siteul bacalaureat.edu.ro.

9 elevi ar fi trebuit să susțină examenul de Bacalaureat la liceul din Orțișoara, o comună cu 4.190 de locuitori din județul Timiș. Însă niciunul dintre elevi nu s-a prezentat la niciuna dintre probele scrise (Limba și Literatura Română, Matematică sau Biologie vegetală și animală).

Liceul Tehnologic Agricol din comuna Orțișoara a mai apărut în presă și în anii trecuți, tot după ce niciun absolvent de clasa a XII-a de aici nu a reușit să promoveze examenul de Bacalaureat.

Anul trecut, 8 elevi au terminat clasa a XII-a la acest liceu, însă niciunul dintre ei nu a luat notă de trecere.

La nivel național, 97 de elevi au obținut în acest an media 10 la examenul de Bacalaureat.

În acest moment, înainte de rezolvarea contestațiilor, rata de promovabilitate de la examenul de BAC 2017 este de 71,4%, a anunțat ministrul Educației, Liviu Pop, într-o conferință de presă. 91.754 de elevi din cei prezenți la examenul de Bacalaureat 2017 au promovat.

Ministerul Educației Naționale a publicat notele de la BAC la ora 12.00 pe siteul bacalaureat.edu.ro.

liceu rezultate bacalaurat 2017 edu.ro
Sursa: edu.ro

4 COMENTARII

  1. Vă rog sa vă documentati articolele corespunzator!
    Poza folosită aparține unei alte unitati de învățământ.
    Credibilitatea stă și în micile detalii.
    Vă mulțumesc.

  2. Si de ce acest liceu nu este desfiintat, cu ce este el de folos invatamantului romanesc??? Pentru faptul ca da salarii unor asa-zisi dascali, care promoveaza analfabeti pe banda rulanta???!!!

  3. Pentru ca nu se spune nimica de elevii din ciclul primar care pleaca la Timisoara la liceu si ce rezultate obtin la evaluarea nationala. . Nu se spune nimica ce rezultate au elevii din gimnaziu la olimpiade. De ce? De curve ce sunt acesti reporteri sa discrediteze profesorii. Si sa aiba ei reportaje wow!!! Sa va fie rusine jeguri de reporteri ce sunteti.

  4. ,,baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii” ???- se vede clar ca acest articol a fost scris de la distanta, nicidecum dupa o prealabila documentare la fata locului, doamna Andreea Dogar..deci, meseria dvs pe ce se bazeaza ??? Pentru o informare corecta, ar fi trebuit sa scrieti mult mai multe lucruri…altfel, dezinformati cititorii…ceea ce, dupa cum se vede mai sus, ati si reusit sa faceti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.