Lecție de publicitate din Moldova. Cum se promovează produsele autohtone cu dragoste

FOTO: Captură Youtube
FOTO: Captură Youtube

Ministerul Agriculturii anunța de curând că va fi îniințată o agenție de promovare a produselor românești care să sprijine accesul producătorilor pe piața locală și în străinătate.

„România are nevoie să găsească noi pieţe de desfacere pentru noi. În primul rând, este o provocare pentru noi să recâştigăm piaţa internă, în primul rând, dar, odată cu relansarea consumului, creşterea puterii de cumpărare, avem nevoie şi de extinderea pieţelor.

O astfel de agenţie ar putea fi o măsură în sprijinul producătorilor românilor şi a produselor româneşti”, a declarat Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin.

Ministerul Agriculturii a mai avut, în ultimii ani, și alte idei pentru a promova vânzarea de produse autohtone, însă niciuna nu a avut un impact mediatic.

Între timp, agricultorii din Republica Moldova, care urmăresc același lucru, au făcut o reclamă care a devenit virală pe rețelele de socializare. În clipul publicitar sunt promovate fructele din Moldova, „crescute din dragoste”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreaNews: 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.