La cules de afine, în Danemarca. Se lucrează șase ore, câștig – 300 de lei pe zi

Mai multe ferme de afine din Danemarca fac angajări în această perioadă. Se oferă 10,7 coroane daneze pentru fiecare kilogram de afine cules.

Se lucreză 6 ore pe zi, 6 zile pe săptămână. Cum afinele de cultură sunt mai mari decât cele care se găsesc pe munte, se estimează că un angajat poate să recolteze chiar și 8-10 kilograme pe oră. Asta înseamnă ca se pot câștiga între 515 și 630 de coroane pe zi. În euro, câștigul este cuprins între 70 și 85 de euro.

Cei interesați de aceste locuri de muncă găsesc toate detaliile AICI (click pe link pentru a deschide pagina cu informații).

Cei 46 de muncitori aleși se vor ocupa de culegerea afinelor, transportarea lor la depozit, sortarea fructelor și împachetarea lor. Pentru împachetare se oferă 0,50 coroane pe cutie.

Cazarea se va face într-o casă compusă din mai multe camere, dotată cu băi și bucătărie (utilată și mobilată, dar fără veselă). Angajații vor beneficia și de conexiune la internet. Prețul cazării este de 1400 de coroane daneze pe lună (circa 190 de euro).

Nu se percep comisioane pentru aceste locuri de muncă. Angajații vor avea contract de muncă legal conform legislației daneze.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă găsiți aici (click pentru mai multe informații).

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în Spania și Italia. Se caută și cupluri, salariile ajung la 2.200 de euro
Se caută șoferi de TIR, inclusiv fără experiență. Salarii de 3.000 de euro
Locuri de muncă pentru cei care știu limba italiană. Sunt posturi disponibile în toate orașele mari

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.