Klaus Iohannis în New York Times: Avem nevoie de un Guvern care să schimbe lucrurile

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, marți, pe Facebook, că a acordat un interviu pentru cotidianul New York Times, în care a afirmat că avem nevoie de un Guvern suficient de puternic și cu o viziune economică pe termen lung, care să schimbe lucrurile.

De asemenea, Klaus Iohannis le-a mai spus celor de la New York Times că ne trebuie un Guvern care să vină cu un nou mod de abordare și care să aibă curajul de a păstra un set de reguli economice atâta timp cât este necesar.

“Într-un interviu acordat astăzi pentru cotidianul New York Times, am explicat că în economia românească e nevoie de reguli mai puține și mai simple. Avem nenumărate reguli care se schimbă încontinuu și asta îi descurajează pe investitori. Avem nevoie de un guvern suficient de puternic și cu o viziune economică pe termen lung, care să schimbe lucrurile. Ne trebuie un guvern care să vină cu un nou mod de abordare și care să aibă curajul de a păstra un set de reguli economice atâta timp cât este necesar”, a scris președintele Klaus Iohannis, în mesajul său postat pe Facebook.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.