Joburi cu salarii de până la 2000 de lire în Anglia. Fără experiență, se acceptă cupluri

O firmă de recrutare a forței de muncă caută asistenți sociali pentru îngrijirea bătrânilor în Marea Britanie.

Potrivit anunțului, cei care se angajează pe acest job trebuie să „ajute pacientul la îmbrăcat, spălat și pieptănat; servirea meselor principale; pregătirea patului pentru culcare; cumpărături ușoare; administrare medicament; companie.

Uniforma de lucru și materialele ajutătoare sunt oferite de către companie. Firma de recrutare mai spune că acceptă inclusiv cupluri. La început nu vă trebuie bani de cazare, iar chiria vi se va reține din salariu. Salariul este între 1.500 și 2.000 de lire sterline. Mai multe detalii găsiți – AICI

Contractul de muncă este pe o perioadă de minim 12 luni. De asemenea, vi se oferă și un training profesional gratuit. Concediile anuale sunt de 5-6 săptămâni, conform legislației britanice. După șase luni există și posibilitatea de avansare în postul de Senior Carer.

Se oferă și mașină de serviciu, iar combustibilul este plătit de companie. De asemenea, cei care se angajează ca asistenți personali pentru vârstnici primesc și servicii gratuite la telefonul de serviciu.

Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă în Marea Britanie găsiți – AICI

Mai sunt locuri de muncă în Marea Britanie și în alte domenii. De exemplu, se mai caută și lucrători în depozite. Contractele de muncă sunt conform normelor legale britanice și sunt pe perioadă de timp nelimitată.

Se oferă și suport pentru cazare și transport la locul de muncă. De asemenea, cei care nu știu engleză foarte bine, vor fi îndrumați de un consultant. Experiența anterioară nu este necesară, iar pregătirea se va face la locul de muncă.

Mai multe detalii despre locuri de muncă în depozite în Marea Britanie găsiți – AICI


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version