Jobul anului 2016! Se caută bărbat cu soție specială, pentru un loc de muncă dispărut din Evul Mediu

Unul din cele mai inspirate anunțuri de locuri de muncă tocmai a fost publicat pe un site de profil. Se caută o familie pentru a îndeplini un rol care părea de mult dispărut.

Angajatorii caută un ”dregător la curte”, un bărbat care să îndeplinească o mulțime de funcții pe un domeniu extraordinar din Spania. Domeniul e așezat într-o zonă viticolă și include o zonă de vânătoare și locuri de pescuit.

Cei interesați de acest loc de muncă trebuie să fie dispuși să plece cu familia în Spania. Doritorii se pot înscrie AICI (click pentru a accesa pagina de detalii).

Iată ce condiții trebuie să îndeplinească doritorii:

– să fii căsătorit;
– să-ți facă mare plăcere să lucrezi cot la cot cu soția ta;
– soția ta să fie de acord cu noua viață;
– să știi ceva română, engleză sau germană și spaniolă;
– să realizezi, în sfârșit, că timpul petrecut cu vânătoarea, pescuitul și viticultura se poate rezuma la expresia ”Ți-am spus eu că o să-mi folosească toate astea!”;
– să ai o experiență de lucru cu mentalitatea spaniolă, de preferat acasă la ea;
– să-ți placă să fii ascultat de oameni, dar mai ales oamenilor să le placă să asculte de tine; adică să fii modelul din zecile de citate despre lideri care umplu internetul nostru de toate zilele;
– să ai chef să te stabilești în altă țară cu familie cu tot;
– să știi că un calculator nu pornește niciodată dacă nu este băgat în priză, iar MS Office nu este o prescurtare pentru mess;

Cu ce se ocupă un dregător modern:

– vei prelua, împreună cu soția ta, în administrare un domeniu de aproximativ 3.000 ha din Spania;
– veți gestiona domeniul de vânătoare, domeniul viticol și cel agricol;
– veți gestiona echipe de muncitori și lucrători pentru toate activitățile necesare;
– te vei ocupa de musafirii care vor vizita domeniul (primire, cazare, masă, activități, etc.);
– și multe altele necesare unei proprietăți administrate de un om gospodar.

Cazarea și masa vor fi asigurate gratuit, la proprietate. Pentru a participa la selecția pentru acest loc de muncă cu adevărat unic, accesează această pagină.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de locuri de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.