Job-uri în restaurante din Germania și pe vapor. Salarii și de 3.500 de euro

O agenție de recrutare a forței de muncă este în căutare de personal pentru locuri de muncă în Germania, în domeniul gastronomic. Se oferă gratuit cazare și masă, asigurare medicală la locul de muncă și contract pe perioadă nedeterminată sau determinată.

Pentru ospătari, printre altele, se cere „personalitate plăcută”, seriozitate și responsabilitate sau punctualitate. Salariul poate ajunge până la 1.500 de euro net. Mai multe detalii despre aceste posturi găsiți LA ACEST LINK.

Aceeași agenție mai caută și personal pentru postul de: bucătar, ajutor de bucătar și ajutor de bucătărie, cameriste, chelneri, barmani, în restaurante, pizzerii și gelaterii. Se poate câștiga până la 1.500 de euro, iar contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată sau determinată. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

O altă agenție selectează pe tot parcursul anului 2016 personal hotelier (ospătari, cameriste, barmani, barwaiteri, recepționeri, bucătari, nightwatch, coafeză, maseuri și alte posturi) pentru vapoare de croazieră în Europa. Salariile sunt între 900 și 3.500 de euro. Mai multe detalii aflați de la ACEST LINK.

O altă agenție caută bucătari,ajutori de bucătari și ospătari. Se oferă salariu începând cu 1.700 de euro și se lucrează 40 de ore pe săptămână în ture de 8 ore. Cazarea este ofertă de angajator, iar contractul este pe perioadă nedeterminată. Mai multe detalii aflați de LA ACEST LINK.

Locuri de muncă în Anglia. Salarii excelente pentru cei fără experiență

https://greatnews.ro/locuri-de-munca-depozite-din-strainatate-plaja-ajunge-la-132-de-euro-pe-zi-se-cauta-si-cupluri/