Job de vis. Plătit ca să te joci pe telefon și tabletă

Gameloft România angajează oameni care să testeze jocuri pe platformele iOS, Android și Windows. Printre altele, se cere ca angajatul să fie „răbdător” și să aibă abilități pentru testări foarte detaliate. Cei care testează vor comunica cu o echipă internațională, iar programul este de luni până vineri, de la ora 10:00 până la 19:00, cu o oră pauză între 14:00 și 15:00.

Cei care testează jocurile produse de Gameloft trebuie să găsească defectele jocurilor pentru a fi perfecționate înainte de lansare. Printre beneficii promise de Gameloft se numără un salariu motivant, un pachet de asigură medicale, ocazia de a lucra în cadrul unei echipe internaționale, un birou modern, sală de sport, masaj sau săli de jocuri cu pin pong, darts, foosball. Cei care au copii îi pot înscrie la o grădiniță care e în curtea clădirii.

Mai multe detalii și întreaga listă de joburi la Gameloft găsiți LA ACEST LINK.

Gameloft este o companie franceză care produce jocuri pentru console video, PC-uri, smartphone-uri și tablete. A fost înființată în 1999 și are peste 5.200 de angajați în toată lumea. Pe lângă România, mai are studiouri în SUA, Canada, Franța, Mexic, China, Japonia, Italia sau Bulgaria.

În România a intrat în 2010, când a deschis un centrul la Cluj. Gameloft are în România în jur de 1.200 de angajați. În studiourile din țara noastră s-au făcut jocuri precum NOVA, NOVA 2, NOVA 3, Backstab, The Dark Knight Rises, Modern Combat 5, Starfront: Collision, Ferrari GT, Asphalt 5, Asphalt 6, Brothers in Arms 2: Global Front, Terminator: Salvation, Shrek Kart, Captain America 2, Blitz Brigade sau Brothers in Arms 3.

Jocurile au fost downloadate de peste 1,7 miliarde de ori, iar peste 20 de milioane de utilizatori se joacă zilnic pe aplicațiile dezvoltate de Gameloft.

Anul trecut, Gameloft a primit premiul „Best Mobile Game App”, pentru jocul „Asphalt 8: Airbone”. De asemenea, doar anul trecut, Gameloft a lansat 69 de jocuri pentru gadgeturile Apple.

Mai multe detalii despre joburile de la Gameloft puteți găsi LA ACEST LINK. 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.