Ion Țiriac despre Sârbu: Singurul manager român, apreciat internațional

Omul de afaceri Ion Țiriac a afirmat despre Adrian Sârbu că este un mare manager, singurul manager român care a fost apreciat la nivel internaţional.

„Este un mare, mare manager, singurul manager român care a fost apreciat la nivel internaţional. Nu-i prost, să facă asemenea greşeli – nu cred, dar nu sunt eu cel care aplică legea. (…) Eu nu pot să mă bag în asemenea treburi, pentru că, necunoscându-le, făcând filme cu James Bond, nu pot să-mi permit eu treaba asta. Dar este un lucru sigur că dl. Sârbu a fost o mare personalitate în media şi peste tot, lucru care, sigur, îţi creează câțiva prieteni, dar mulţi duşmani”, a spus Ion Țiriac.

Într-un interviu acordat postului de televiziune Digi 24, Ion Țiriac a vorbit despre arestările și cercetările penale din ultimul timp, care îi vizează pe politicieni și oameni de afaceri.

Afirmațiile sale despre Adrian Sârbu vin după ce judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis, în noaptea de marţi spre miercuri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Adrian Sârbu.

Sârbu a fost pus sub acuzare în dosarul de evaziune fiscală de la Mediafax Group, fiind cercetat pentru instigare la evaziune fiscală, spălare de bani şi instigare la delapidare.

În același interviu, Ion Țiriac a vorbit și despre Adrian Videanu, afirmând că  nu existau motive pentru arestarea preventivă a unora din cei care au ajuns după gratii.

„Uite, Videanu, îl cunosc, l-am văzut de 10 ori în viața mea, de opt ori la restaurant, o dată am fost în audiență… Și l-am dus pe primarul Videanu la Madrid să vorbească cu primarul de acolo. Eu nu cred că omul ăsta avea unde să fugă, avea vreo intenție să fugă. Să-l iei cu mascați, să-l bagi în cătușe… mie nu-mi trebuie circul ăsta, că nu sunt aici la revoluția franceză, sunt într-o țară democratică, în 2015. A făcut rău, să plătească”, a spus omul de afaceri Ion Țiriac.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.