Încă un Black Friday 2015. Magazinele care organizează Vinerea Neagră astăzi

black friday 2015 magazine online
Lista de magazine online care fac reduceri de Black Friday 2015

Unul dintre cele mai mari magazine de produse electronice și IT, Citgrup.ro, anunță o ofertă de produse în Black Friday, cu reduceri de până la 60%. Mai multe detalii și întreaga listă o găsiți LA ACEST LINK.

Zorilestore.ro anunță partea a doua a campaniei Black Friday 2015. Întreaga lor ofertă o găsiți LA ACEST LINK. 

Magazinul glambazaar.ro anunță reduceri pentru astăzi, cu ocazia Black Friday, de până la 50% la bijuterii handmade și de arginte. Mai multe detalii despre oferta lor găsiți LA ACEST LINK

Un alt magazin cu oferte azi de Black Friday este B-mall.ro. Iată oferta lor LA ACEST LINK.

Magazinul de haine Fashionup.ro anunță campania Black Week. Puteți vedea LA ACEST LINK ce oferte are acest magazin.

Câteva ore din Black Week mai sunt și la magazinul Elefant.ro. Iată ce ofertă are unul dintre cele mai mari magazine online din România, la ACEST LINK.

Cele mai multe magazine online din România au organizat această sărbătoare a cumpărăturilor pe data de 20 noiembrie. Explicațiile sunt mai multe. Una dintre acestea se referă la partea care ține de logisitică.

Ultima vinere din lună este foarte aproape de Ziua Națională, iar în acea perioadă, în mod legal, mulți dintre angajații firmelor de curierat ar putea fi liberi, iar acest lucru ar putea întârzia distribuirea comenzilor care se fac de Vinerea Neagră.

Un alt aspect se referă la faptul că e posibil care mulți români să nu fie interesați de Black Friday 2015, dacă s-ar organiza în preajma zilei de 1 Decembrie. Pentru că e weekend, iar mulți sunt liberi și de Ziua Națională, leagă zilele într-un mini concediu și merg în excursii.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.