Îmbulzeală ca de Black Friday la magazinele H&M

Săptămâna trecută, în magazinele H&M a apărut noua colecție vestimentară, realizată în colaborare cu renumita casă de modă din Franța – Balmain.

În magazinele din întreaga lume a fost îmbulzeală ca de Black Friday. Oamenii s-au îngrămădit pentru a prinde produse create de designerul Oliver Rousteing, iar stocurile online s-au epuizat în scurt timp, inclusiv și în România, potrivit profit.ro.

La magazinele H&M din Londra, Paris sau Sidney s-au vândut toate articolele în doar câteva ore de la deschidere. Iar în fața unor magazine, oamenii s-au petrecut ca de Black Friday și au stat la cozi peste noapte.

Și în România, magazinele din mall-urile bucureștene Băneasa și Unirea au noua colecție, cu prețuri cuprinse între 60 și 2.000 de lei. Suedezii de la H&M au anunțat colaborare cu Balmain încă din primăvară și s-a creat o așteptare foarte mare printre clienți, de aici și interesul în ziua lansării ca de Black Friday.

Unii s-au gândit să facă și afaceri, au cumpărat mai multe articole din noua colecție H&M și le vând acum pe eBay la prețuri și de până la trei ori mai mari decât în magazin.

Black Friday 2015 haine. Cum se pregătesc magazinele de fashion

Magazinele de fashion de la noi se pregătesc de Black Friday. Cel mai probabil, majoritatea magazinelor vor intra în campania de Vinerea Neagră cu oferte la produse din categoria fashion vinerea viitoare, pe 20 noiembrie.

Cei mai mulți spun că au ales să facă mai devreme Black Friday decât se face în mod tradițional în întreaga lume, pentru că ultima vineri din luna noiembrie e mult prea apropiată de Ziua Națională, perioadă în care cei mai mulți români își organizează o mică vacanță și nu sunt foarte interesați de cumpărături.

Înainte de ziua de Black Friday 2015 e bine să analizați oferta magazinelor și să vă faceți o listă cu produsele pe care vi le doriți. Iată o parte din magazinele care vor participa la Black Friday 2015 și ofertele lor: 

 

depurtat.ro
kurtmann.ro
Boutique Mall
Fashion Up