Ideea genială a unei companii, pentru toți iubitorii de animale de companie


Iubitorii de animale care nu vor să conceapă faptul că la un moment dat vor rămâne fără animalul lor preferat au găsit soluția perfectă pentru a le avea mai mult timp aproape de ei.

O companie de jucării vine cu soluția perfectă pentru cei care își iubesc foarte mult animalul de companie. Pentru o sumă cuprinsă între 129 și 199 de dolari, stăpânii pot primi acasă o replică fidelă a animalului lor de companie, fie că este cățel, pisică, măgar, hamster sau porcușor de Guineea.

Compania creează din pluș animalele de companie și le adaugă aceleași trăsături. Afacerea are un succes foarte mare și deja mulți clienți și-au primit acasă jucăria de pluș cu care animalele pe care le au se pot juca în voie, iar cei care vor să le comande pot intra pe site-ul creat pentru viitorii clienți.

Mai există și cazuri speciale în care unele persoane și-au pierdut animalele de companie, iar despărțirea a fost una extrem de dureroasă. Și pentru ele, compania poate face o replică după o simplă fotografie pe care o trimit, iar cei care vor o piatră funerară cu fotografia animalului de companie și un mesaj, trebuie să plăteasc 79 de dolari.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.