Grozav se întoarce la o echipă din România

Gicu Grozav, care a plecat la Terek Groznîi de la Petrolul în vara lui 2013, ar putea semna cu Dinamo. „Grozav vine din postura de jucător liber, e în litigiu cu Terek la FIFA. E posibil ca FIFA să ne elibereze certificatul internațional de transfer temporar”, a declarat, pentru Știrile TVR, managerul lui Dinamo, Daniel Stanciu.

Pentru Terek, Gicu Grozav a jucat de șapte ori în campionatul Rusiei și de trei ori în Cupa Rusiei. Ultimul său joc oficial a fost la sfârșitul lunii martie, 2014.

„Am un litigiu cu cei de la Terek, sper că se va rezolva în cel mai scurt timp. Ştiu că se va rezolva, dar nu ştiu în cât timp. Nu vreau să vorbesc acum despre Rusia, a fost, a trecut. Din toate ai câte ceva de învăţat. Nu regret că m-am dus acolo, a fost decizia mea, dar acum sunt aici. În timpul şederii mele acolo am avut oferte de a pleca, dar nu m-au lăsat, pentru că voiau toţi banii pe loc. Ei m-au făcut să vreau să plec, pentru că nu eram băgat în echipă”, a declarat Grozav pentru Știrile TVR.

Câinii l-au anunțat ieri și pe israelianul Hatem Elhamid, care a jucat ultima dată la Maccabi Ashdod.

Dinamo a anunțat că renunță la șase jucători din această pazuă de campionat: Elton da Silva, Wanderson Miranda, Constantin Grecu, Adrian Popa, Cătălin Samoilă și Dragoș Firțulescu.