Gheorghe Dincă îi acuză pe anchetatori că l-au bătut

Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal ce a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete, susține că a fost lovit cu picioarele de către anchetatori, în momentul în care aceștia au descins în locuința sa în dimineața zilei de vineri, a declarat avocatul din oficiu al acestuia, Alexandru Bogdan, citat de hotnews.ro.

„Din declarațiile dânsului, la descinderile din 26 iulie, dimineața, dânsul a fost imobilizat, trântit la sol și lovit cu bocancii de anchetatori. A fost lovit în piept și spune că ar avea fracturi la stern și fracturi costale. Are dureri, a avut și la audieri și va fi dus la investigații medicale”, a menționat avocatul.

„A avut o noapte foarte grea după perchezițiile din prima zi. (…) A avut și niște remușcări față de ceea ce a făcut și a cedat pur și simplu presiunii psihice. De altfel, la audieri, în timpul descrierii faptelor (duminică, la audierile de la DIICOT – n.r) i s-a făcut rău”, a mai spus Alexandru Bogdan.

Georgiana Hosu, procurorul şef-adjunct al DIICOT, a anunțat că, din declarația lui Gheorghe Dincă, rezultă că Alexandra a fost ucisă în jurul ore 12.00, la scurt timp după ce acesta a prins-o vorbind la telefonul său.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a omorât-o pe adolescentă joi, în jurul orei prânzului. Apoi, el a ars corpul tinerei. Potrivit procurorilor, pe la ora 13.00 vecinii au simțit miros de fum, dar au crezut că este de la treburi casnice.

Georgiana Hosu a mai declarat că în cenuşa aflată într-un butoi metalic din curtea lui Gheorghe Dincă s-au descoperit fragmente de oase, dinţi umani, 3 inele, un lănţişor și alte două fragmente de lănţişoare.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version