Gestul extrem al unor părinți, pentru ca fetița lor să nu se simtă complexată

Părinții și fetița

Atunci când fetița lor s-a născut cu un semn care îi acoperea aproape jumătate din corp, părinții acesteia și-au dat seama că micuța se va simți diferită pentru toată viața, așa că au recurs la un gest extrem.

Tanya Phillps și soțul ei, Adam, au hotărât să îi ofere o copilărie lipsită de complexe fetiței lor și și-au tatuat desene care se aseamănă foarte bine cu semnul din naștere al micuței Honey-Rae. Ea a avut câteva probleme la naștere, în urma cărora a rămas cu semnul.

„Respira cu dificultate după ce s-a născut, așa că medicii au dus-o la secția de terapie intensivă. Când am fost să o văd era în incubator și atunci am observat semnul. Mi s-a rupt inima”, a mărturisit Tanya Phillips, mama fetiței, pentru Metro.

Convinsă de faptul că fetița se va simți întreaga viață complexată din cauza semnului, Tanya a hotărât să își facă un tatuaj pe aproape tot piciorul drept, iar soțul ei a făcut același lucru, fără să se gândească la faptul că este permanent.

„A fost incredibil de dureros să mă tatuez, dar a meritat fiecare secundă. Când a trecut inflamația, i-am arăat desenul lui Honey-Rae și mi-a arătat cu degetul că se potrivește cu semnul ei. Ca orice mamă, nu am vrut ca ea să fie diferită. Am vrut ca să fie exact ca orice alt copil sănătos. Deși semnul din naștere nu este periculos, am știut că va avea un mare impact pentru tot restul vieții sale”, a mai spus mama fetitei, care și-a dat seama că acest gest a fost cel mai bun pentru fetița în vârstă de 18 luni.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.