Fratele lui Mazăre părăsește PSD: „Nu mă mai regăsesc în această politică!”

Alexandru Mazăre și Radu Mazăre FOTO: ziuaconstanta.ro
Alexandru Mazăre și Radu Mazăre FOTO: ziuaconstanta.ro

Senatorul Alexandru Mazare, fratele primarului Constanței, Radu Mazăre, anunță că demisionează din PSD. Acesta spune că nu se mai regăsește în politica pe care o promovează conducerea partidului. De asemenea, Alexandru Mazăre spun că s-ar putea alătura proiectului lui Mircea Geoană.

„Am demisionat din PSD pentru că nu mă mai regăsesc în politica pe care o practică actuala conducere a PSD. Mă aşteptam ca după eşecul de proporţii de la alegerile prezidenţiale să fie convocat un congres al partidului care să aleagă o conducere nouă. Nu sunt mulţumit de actuala practică de a pune pumnul în gură celor care au altă părere decât conducerea partidului.

Acele excluderi care s-au făcut până acum plus ameninţările cu excluderea pentru toţi cei care nu împărtăşesc actuala direcţie politică a conducerii PSD m-au făcut să mă gândesc mult mai bine şi să iau această decizie”, a declarat Alexandru Mazăre.

Alexandru Mazăre a mai spus și că înainte de a lua această decizie s-a sfătuit și cu fratele său.

„Am vorbit, l-am consultat şi credeţi-mă că nu a fost o decizie uşoară. De 13 ani activez în PSD şi nu am făcut parte din niciun alt partid, nici măcar nu am intenţionat niciodată să plec de la PSD. Ca atare, am avut o discuţie şi cu fratele meu, dar este o decizie pe care mi-o asum şi pentru care merg mai departe. Nu trebuie să fie de acord sau nu ca să iau eu o decizie. Avem relaţii ca între oameni responsabili şi fiecare ştie exact ce vrea de la viaţă”, a mai spus Alexandru Mazăre.