Fotografii spectaculoase de după nuntă, realizate de către doi fotografi români

Fotografii după nuntă Foto: Facebook Emm Photography


Fiecare cuplu își dorește ca să aibă cele mai frumoase amintiri de la nuntă, așa că organizează sesiuni foto spectaculoase, prin care vor să demonstreze cât de fericiți au fost în acea zi specială.

Cele mai multe cupluri au parte de câteva fotografii în parcuri, la muzee sau lângă diverse clădiri cu o semnificație istorică, dar există și tineri căsătoriți care preferă ca să organizeze o excursie alături de un fotograf pentru a se întoarce acasă cu amintiri de neuitat, îmbrăcați în costumul de mire și în rochia de mireasă.

Alina și Ovidiu s-au căsătorit anul trecut, iar după nuntă și-au dorit să mai fie încă o dată în centrul atenției, de data aceasta în mijlocul naturii. Ei și-au luat hainele pe care le-au purtat la nuntă și au plecat în Provence, pentru o sesiune foto de neuitat. Fotografii care i-au surprins în instantanee în România când s-au cununat au mers cu ei și au creat împreună amintiri pe care le vor ține minte pentru întreaga viață.

În mijlocul câmpurilor înflorite cu lavandă și pe străduțele înguste ale orașului parizian, mirii s-au simțit excelent și s-au bucurat de peisaje. Emm și Clau Făgădar au reușit să îi surprindă pe Alina și pe Ovidiu în câteva ipostaze extrem de frumoase, pe care le-au împărtășit și pe site-ul lor.

Cei doi miri nu sunt singurii care au dorit să aibă o ședință foto inedită în străinătate, iar fotografii își petrec aproape toată vara în cele mai frumoase orașe europene, unde realizează noi proiecte.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.