A fost lansat programul „Prima maşină second hand”

masina
Foto: Thomas doerfer via Wikimedia Commons

New Kopel Group, o companie din România care este subsidiara holdingului Shlomo Group din Israel, a lansat programul „Prima maşină second hand”, condiţiile de creditare fiind asemănătoare cu cele din programul guvernamental „Prima maşină”, relatează gandul.info.

Hezi Shayb, directorul New Kopel Group, a explicat că perioada de creditare este de 36 de luni, iar dobânda este de 4,5%.

„53,4% dintre români vor să-şi achiziţioneze în maşină în perioada următoare, iar dintre aceştia 63% vor să îşi ia o maşină second hand, iar 37% vor să cumpere una nouă. Împreună cu cei de la Ideal Leasing am lansat programul nostru «Prima maşină second hand», prin care doritorii îşi pot achiziţiona o maşină în aceleaşi condiţii cu programul guvernamental «Prima maşină», cu o dobândă de 4,5%. Dobânda este cam la jumătate din ceea ce se găseşte pe piaţă”, a declarat Shayb pentru sursa citată.

„Este o cerere uriaşă pentru maşini second hand. Problema noastră nu este câte maşini să vindem în acest an, ci de unde cumpărăm altele, să le pregătim şi să le livrăm clienţilor. Este o cerere foarte mare pentru maşinile second hand de provenienţă germană. Maşinile le luăm din flota noastră folosită în leasing operaţional sau din cele închiriate. Preţurile actuale sunt scăzute faţă de alte ţări, majoritatea românilor fiind dispuşi să ofere între 3.000 şi 10.000 de euro pentru un autoturism”, a completat el.

El a menţionat că numărul maşinilor oferite în sistem de leasing operaţional în România este la un nivel foarte scăzut faţă de restul ţărilor din Europa.

„Numărul maşinilor folosite în sistem de leasing operaţional este cu mult sub ţările din vestul Europei. 46% dintre companii aleg leasingul operaţional pentru costurile mai scăzute, 25% pentru că îşi externalizează flota, iar 29% pentru că au parte de soluţii personalizate şi integrate. Ne vom concentra pe companiile mici şi medii”, a mai spus Shayb.

New Kopel Group deţine o flotă de aproape 3.000 de automobile, care sunt date în sistem leasing operaţional către cei 300 de clienţi ai companiei.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în IT pentru români în străinătate
Se angajează șoferi în cele mai bogate țări din Europa. Oferte de muncă din Norvegia, Danemarca și Suedia
Ai spirit de meșter? Cele mai avantajoase oferte la unelte de la eMag

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.