Flori uscate, readuse la viață cu ajutorul bijuteriilor

Brățări cu flori uscate Foto: Facebook

Florile uscate sunt soluția perfectă atunci când ne dorim să creăm o felicitare deosebită, o cutie de bijuterii care să iasă din tipare sau atunci când hotărâm să le punem pe pânză. O artistă le-a găsit o întrebuințare foarte interesantă și le folosește pentru a înfrumuseța brățări, inele și pandantive.

După ce usucă florile cu atenție și încearcă să le păstreze culoarea naturală cât mai bine, Sarash Smith din Oregon le folosește pentru a crea brățări și alte bijuterii pe care toate femeile le iubesc, mai ales primăvara și în sezonul estival.

Alături de florile uscate, și penele, scoicile, mușchii și alte decorațiuni naturale ajung să înfrumusețeze bijuteriile pe bază de rășină.

Sarah alege cu atenție cele mai potrivite flori, iar rezultatul este unul cu adevărat deosebit, mai ales că cei care cumpără produsele ei au șansa să aibă o bijuterie originală și care creează o stare de bine.

Deși este o muncă solicitantă pentru a așeza fiecare floare perfect, produsul final este foarte interesant, iar cei care văd bijuteriile cred că florile par abia culese de pe câmp.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.