Felix zgârie rău în PC: Piedone, președintele nostru!

Partidul Conservator se confruntă cu o serie de dispute interne. Mai mulți membri de partid importanți ar dori să-l schimbe pe actualul președinte, Daniel Constantin, cu Cristian Popescu Piedone.

Daniel Constantin a fost „renegat” inclusiv de fondatorul partidului, Dan Voiculescu, care a transmis din închisoare că actualul președinte al PC, care i-a fost foarte apropiat, e pe lista celor pe care „îi va judeca Dumnezeu în 2015”. Cu toate acestea, Daniel Constantin nu a avut nicio replică la declarația lui Voiculescu.

Un alt lider al PC care l-a atacat pe Constantin este și Felix Tache, consilier general la Primăria București.

„Eu, Tache Felix îl susțin pe Cristian Popescu Piedone la președinția partidului și cred că astfel vom putea scăpa de eticheta de partid „breloc” sau cea de „soluție imorală”. Cred cu tărie că Piedone ar putea să ducă partidul la următoarele alegeri la un scor de peste 5%, fără să aibă nevoie de niciun fel de alianță”, a declarat Felix Tache.

Mai mulți membri importanți ai PC, care îl susțin pe Piedone, fac presiuni pentru a organiza un congres în urma căruia să-l înlocuiască pe Daniel Constantin.