Falși angajați de la gaze au jefuit un bătrân care le-a deschis ușa | VIDEO

falși angajați gaze bătrân jefuit

Foto: Captură video YouTube (Știri de Cluj)

Un bătrân din Cluj-Napoca a fost jefuit de un grup de falși angajați ai unei firme de gaz. Doi l-au ținut ocupat, iar a treia persoană a căutat banii prin camere și i-a furat, relatează publicația locală „Știri de Cluj”.

Incidentul s-a petrecut pe 30 septembrie și a fost surprins de camera de supraveghere pe care bărbatul o avea instalată în bucătărie. Cele 3 persoane au bătut la ușa unui om în vârstă, sub pretextul ca sunt reprezentanții unei firme de gaz și că trebuie sa facă verificări. Bărbatului i s-au furat 300 de lei.

După ce și-a dat seama că a fost jefuit, bătrânul a sunat la poliție, iar la fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție.

Adrian Tudoran, fiul victimei, a declarat că „primul a intrat să vadă dacă e singur, a doua l-a ademenit să meargă la baie, iar a treia a extras banii cu mănuși chirurgicale.”

Poliția a făcut verificări și le-a identificat pe cele 3 persoane. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 41 de ani și două femei, de 33 și 43 de ani. Cei 3 sunt anchetați pentru furt calificat.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version