Experiență inedită, într-unul dintre cele mai exotice locuri de pe Pământ

Experiență inedită, sub apă Foto: Facebook The Manta Resort


Turiștii care ajung în Oceanul Indian și vor să aibă parte de o amintire de neuitat, se pot caza într-unul dintre cele mai exotice locuri de pe Pământ.

The Manta Resort din Zanzibar le propune vizitatorilor o cameră de hotel cu priveliște subacvatică, în care relaxarea pare să fie deplină.

Atracția turistică de pe coasta de est a Africii atrage în fiecare an numeroși vizitatori care vor să aibă parte de o experiență întâlnită numai în câteva locuri din lume. Doar în complexul Atlantis The Palm mai există încă două apartamente de acest gen, unde turiștii pot experimenta dormitul la câțiva metri adâncime.

Cei care au rezervat deja apartamentul plutitor au avut parte de o priveliște cu adevărat specială, iar mii de pești trec în fiecare zi pe lângă ferestrele apartamentului.

Pentru a ajunge la apartamentul situat la 250 de metri de țărm, turiștii au merg într-o călătorie cu barca timp de două minute, pusă la dispoziție de către Manta Resort. Chiar dacă prețul poate părea piperat, cei care au dat până acum 1300 de euro pe noapte s-au declarat foarte mulțumiți de condițiile oferite și de întreaga experiență în mediul subacvatic.

Mica „insulă” plutitoare din Oceanul Indian este construită pe trei niveluri, aşa că se poate dormi confortabil în camera de sub apă, se poate ieşi pe punte pentru băi lungi în ocean alături de pești, iar terasa este perfectă pentru o sesiune de bronzat.


Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.