Biscuiții românești Eugenia, de vânzare pe Amazon

Eugenia, de vânzare pe Amazon

Brandul de biscuiți sandwich Eugenia a intrat în oferta de produse vândute pe Amazon, unul dintre cei mai mari retaileri online din lume.

Astfel, cunoscuții biscuiți  Eugenia pot fi cumpărați online, din orice colț al lumii, iar livrările sunt făcute într-o singură zi de la plasarea comenzii.

“Românii au o relație specială cu brandul Eugenia. Pentru mulți, înseamnă gustul copilăriei, al anilor de studenție sau, dacă nu mai locuiesc în România, înseamnă ideea de acasă. De aceea, nu am fost foarte surprinși să vedem succesul uriaș pe care l-am avut în vânzările externe în momentul în care biscuiții au devenit disponibili pe platformele marilor retaileri online internaționali, precum Amazon”, au declarat reprezentanții companiei care produce Eugenia.

Dobrogea Grup, compania producătoare a biscuiților Eugenia, vinde pe piețele externe din 2007, țările cu cele mai mari comenzi fiind Spania, Italia, Marea Britanie, SUA, Canada și Germania, acolo unde, de altfel, se găsesc și cele mai extinse comunități de români. În prezent, aproximativ 9% din producția anuală de Eugenia merge către export.

Eugenia este un brand românesc vechi de peste 60 de ani.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Cele mai frumoase 20 de fotografii din lume, realizate cu telefonul mobil
Imagini uimitoare cu ghețarii pe cale de dispariție
Ghid. 13 reguli pentru a face cumpărături online în siguranță