eMAG – mari reduceri la electrocasnice înainte de Black Friday

emag reduceri

În această perioadă, magazinul online eMAG are o campanie de mari reduceri pe emag.ro. Electrocasnice precum caloriferele electrice, aragazurile, cuptoarele cu microunde, frigiderele sau congelatoarele au prețuri mult mai mici.

Reducerile din campania desfășurată de eMAG înainte de Black Friday ajung până la 49%.

Iată câteva dintre cele mai interesante produse aflate acum la ofertă:

1. Un calorifer electric Star-Light YOH13B, 2500 W, cu 13 elemenți, 3 trepte de putere, termostat reglabil, protecție supra-încălzire, protecție anti-îngheț, indicator luminos, are o reducere de 30% și costă 209,99 lei.

Odată cu sosirea timpului rece apar și grijile pentru încălzirea locuinței. Nu de puține ori ni s-a întâmplat ca apa caldă să fie oprită în mijlocul iernii și să rămânem cu casa neîncălzită în cele mai nepotrivite momente.

Caloriferul electric YOH13B Star-Light rezolvă toate aceste probleme. Puterea sa de 2500W este suficient de mare pentru a încălzi cu succes orice cameră (cu ușa închisă) dintr-un apartament de bloc.

Termostatul te va ajuta să setezi temperatura dorită pentru încălzirea încăperii și pentru a crea un mediu confortabil. Fiind dotat cu roți și mânere, modelul YOH13B este ușor de mutat dintr-o parte în alta a camerei sau dintr-o cameră în alta fără a intra în contact cu elemenții fierbinți.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate electrocasnicele incluse în campania de reduceri eMAG.

reduceri emag
Foto: emag.ro

eMAG – mari reduceri înainte de Black Friday

2. Un aragaz Star-Light FCF58GRTS, pe gaz, cu 4 arzătoare, aprindere electrică, siguranță la plită și cuptor, grill, rotisor, timer, 58 cm, din inox, are o reducere de 25%.

Design-ul modern și finisajele din inox îi permit aragazului să se integreze perfect în orice tip de bucătărie, fie ea clasică sau cu un design modern. Cele patru arzătoare cu aprindere electrică îi dau proprietarului posibilitatea de a aprinde aragazul în mod facil, direct de la butoanele incorporate.

Funcția rotisor, incorporată în cuptorul aragazului Star-Light FCF58GRTS, te va ajută să rumenești ușor, fără prea multe “intervenții”, bucate delicioase din carne de pui, porc, vită, curcan, rață sau miel.

Funcția timer te ajută sa setezi timpii necesari diferitelor etape ale preparării mâncărurilor astfel încat să poți fi “atenționat” la timp pentru a obține o mâncare gustoasă și echilibrată. Iluminarea îți dă posibilitatea să verifici starea preparatului în orice moment dorești, fără a deschide cuptorul.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate electrocasnicele incluse în campania de reduceri eMAG.

reduceri emag
Foto: emag.ro

eMAG – reduceri la mașini de spălat și frigidere

3. O mașină de spălat rufe Star-Light WMM-712A3P, de 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Display LED, are o reducere de 14%.

Mașina conține 16 programe concepute special pentru nevoile tale de zi cu zi, pentru a proteja țesătura și a curăța în profunzime cele mai murdare rufe. Iată câteva dintre programe: programul Articole Bebeluși, Intensiv Bumbac, Rapid 15’, Lenjerie, Articole Sportive, Sintetice, Delicate, Lână.

Programul Baby Care a fost conceput special pentru bebelușul tău și cuprinde o clătire suplimentară ce conferă mai multă curățenie hainelor bebelușului pentru a-i proteja pielea. Spălare ECO este un alt program interesant, destinat hainelor ușor murdare – acesta limitează temperatura maximă la 40°C, economisind astfel mai multă energie.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate electrocasnicele incluse în campania de reduceri eMAG.

reduceri emag
Foto: emag.ro

4. Un frigider cu o ușă Star-Light FTTM-98APP, cu o capacitate de 98 de litri, Clasa energetică A++, cu înălțimea de 84,5 cm, are o reducere de 100 de lei și costă 549,99 lei.

Congelatorul are un volum net de 14 litri. Consumul energetic anual este de 131 de kWh. Sistemul de dezghețare al frigiderului este automat, iar aparatul are și compartiment pentru legume și fructe. Ușile frigiderului sunt reversibile; nivelul de zgomot este de 39 dB.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate electrocasnicele incluse în campania de reduceri eMAG.

reduceri emag
Foto: emag.ro

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.