eMAG – Reduceri ca de Black Friday la electrocasnice de bucătărie

emag reduceri electrocasnice

În această perioadă, magazinul online emag.ro desfășoară o campanie de reduceri eMAG la electrocasnice.

Înainte de Black friday 2016, mașinile de spălat, frigiderele, roboții de bucătărie, aragazurile, hotele, blenderele, storcătoarele, prăjitoarele de pâine, grătarele electrice sau cuptoarele cu microunde au reduceri de până la 49%.

Iată câteva dintre cele mai atractive oferte de la eMAG:

1. Un frigider cu două uși Star-Light CDD-210AP, 207 l, Clasa A+, cu înălțimea de 142 de cm, are o reducere de 20% și costă 759,99 lei.

Fiind proiectat pentru a îmbina perfect managementul spațiului și consumul redus, frigiderul cu două uși Star-Light CDD-210AP este ideal pentru menținerea alimentelor proaspete, fără grija facturilor încărcate la energie electrică. Spre deosebire de modele anterioare, frigiderul cu două uși Star-Light CDD-210AP consumă cu până la 20% mai puține resurse energetice, păstrându-și calitățile de răcire.

Datorită proiectării inteligente, frigiderul Star-Light CDD-210AP vă pune la dispoziție un spațiu de stocare mai mult decât generos pentru familia dumneavoastră. Dispune de diverse compartimentări inteligente, cum ar fi cele 3 suporturi poziționate inteligent pe ușă sau compartimentele pentru legume și fructe, iar rafturile sunt perfect ajustabile.

Frigiderul este prevăzut cu un sistem automat de dezghețare, iar dumneavoastră nu veți mai pierde timpul cu acest proces.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate electrocasnicele incluse în campania de reduceri eMAG.

emag reduceri electrocasnice

eMAG – reduceri la electrocasnice

2. Un cuptor electric Star-Light CEC-4218, 1800W, 230 de grade, 42L, Convecție, Timer, Grill, are o reducere de 30% și costă 223,99 lei.

Cuptorul electric Star-Light CEC-4218 este simplu de folosit, dumneavoastră având control asupra temperaturii, al timpului de preparare, al opțiunilor de încălzire și al ventilației. Design-ul său este unul extrem de plăcut, iar inserțiile din inox și ușa din sticlă termorezistentă vin ca detalii subtile și elegante.

Cu ajutorul celor 6 programe distincte ale cuptorului electric Star-Light CEC-4218 puteți găti mese delicioase pentru cei dragi. Căldura se răspândește uniform datorită tehnologiei de încălzire prin convecție, astfel alimentele își vor păstra mai mult din aroma lor naturală.

Capacitatea mare și funcțiile de rumenire sau coacere îl fac opțiunea ideală pentru prepararea puiului întreg, a pizzelor delicioase, a tăvilor cu plăcinte sau a diferitelor sosuri care necesită prepararea la cuptor.

Dimensiunea tăvii este de 427 x 304 x 20 mm.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate electrocasnicele incluse în campania de reduceri eMAG.

emag reduceri electrocasnice

eMAG – reduceri la electrocasnice de bucătărie

3. Un aragaz Star-Light FCF50GRTS, pe gaz, cu 4 arzătoare, aprindere electrică, siguranță la plită și cuptor, grill, rotisor, timer, înalt de 50 de cm, din inox, are o reducere 17% și costă 829,99 lei.

Design-ul modern și finisajele din inox îi permit acestuia să se integreze perfect în orice tip de bucătărie, fie ea clasică sau cu un design modern.

Cele patru arzătoare cu aprindere electrică vă dau posibilitatea de a aprinde aragazul în mod facil, direct de la butoanele incorporate. Funcția rotisor, incorporată în cuptorul aragazului Star-Light FCF50GRTS, vă ajută să rumeniți ușor, fără prea multe “intervenții”, bucate delicioase din carne de pui, porc, vită, curcan, rață sau miel.

Funcția timer vă ajută să setați timpii necesari diferitelor etape ale preparării mâncărurilor astfel încât să puteți fi “atenționat” la timp pentru a obține o mâncare gustoasă și echilibrată. Iluminarea vă dă posibilitatea să verificați starea preparatului în orice moment doriți fără a deschide cuptorul.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate electrocasnicele incluse în campania de reduceri eMAG.

emag reduceri electrocasnice

eMAG – reduceri la electrocasnice înainte de Black Friday 2016

4. Un robot de bucătărie Star-Light Quisine QUI-905, 1000 W, bol de 1,2 litri, blender de 1,5 litri, din inox, are o reducere de 35% și costă 233,99 lei.

Acest robot de bucătărie vine echipat cu o gamă largă de accesorii, care vă vor fi de cel mai mare ajutor atunci când vreți să gătiți rețetele dumneavoastră preferate. Star-Light Quisine QUI-905 se ocupă cu ușurință de amestecarea, frământarea, felierea, răzuirea, tăierea normală sau juilienne a alimentelor.

Cu ajutorul celor trei discuri reversibile din inox puteți felia, mărunți, răzui, tăia normal sau tăia julienne. De asemenea, puteți folosi unul dintre discuri pentru a tăia felii de cartofi pai.

Storcătorul de citrice vă ajută să realizați sucuri din citricele dumneavoastră favorite, fie că este vorba despre lămâie, portocală sau grepfrut.

Cu discul pentru emulsifiere puteți să realizați creme minunate pentru deserturile preferate de dumneavoastră și de cei apropiați. Lamele pentru tăiat și amestecat au funcții diferite: cu lama de tăiat din inox se pot mărunți alimentele, iar cu cea din materialul plastic se pot amesteca sau realiza pateuri de alimente.

Cele doua blendere tradiționale sunt însoțite de vasul mic, care poate fi folosit pe post de râșniță. Cu ajutorul lui se pot râșni boabe de cafea, sare sau chiar și nuci.

Design-ul acestui robot de bucătărie este unul plăcut. Datorită materialelor folosite este foarte ușor de curățat și de întreținut pentru o perioadă îndelungată de timp.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate electrocasnicele incluse în campania de reduceri eMAG.

emag reduceri electrocasnice

eMAG – reduceri la mașini de spălat

5. Mașina de spălat vase semi-incorporabilă Star-Light DWV-106SI, 10 Seturi, 6 Programe, Clasa A+, de 45 de cm, are o reducere de 380 de lei.

Modelul este semi-integrabil, dându-vă posibilitatea de a îl „ascunde” aproape în totalitate în mobilierul de bucătărie pentru un design interior minimalist. Având o capacitate de 10 seturi, aceasta vă ajută să economisiți timp și vă oferă confortul de a „uita” cu totul de grija spălării vaselor murdare.

Programul standard Eco 50°C este cel mai eficient în ceea ce privește consumul de energie și apă, ajutând astfel la păstrarea echilibrului financiar. Aflată în categoria A+, mașina de spălat vase Star-Light funcționează la cele mai înalte standarde în ceea ce privește eficiența consumului energetic, spălarea și respectiv uscarea veselelor.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate electrocasnicele incluse în campania de reduceri eMAG.

emag reduceri electrocasnice