eMAG are o nouă campanie de reduceri uriașe. Ce super-oferte vă așteaptă

emag reduceri back to school

Magazinul online eMAG a început o mare campanie de reduceri la rechizite, cărți școlare, telefoane, tablete, laptopuri, electronice, mobilă, produse pentru casă, produse din supermarket, haine, echipament sportiv, jucării și alte articole pentru copii.

Toate aceste reduceri sunt grupate în campania Back To School. Întreaga listă de oferte poate fi consultată AICI.

În categoria de articole și rechizite școlare veți găsi ghiozdane complet echipate pentru copiii de clasa 0, de exemplu. Desigur, sunt și rechizite pentru copii mai mari, însă și seturi separate, cum sunt cele de geometrie sau interesantele globuri pământești la ofertă. Găsiți toate aceste reduceri AICI.

Reduceri impresionante și la cărți și manuale școlare, de la dicționare și enciclopedii la atlase, cărți educative, literatură școlară, culegeri, memoratoare și manuale. Găsiți toate titlurile la reducere AICI.

Telefoanele, tabletele, ceasurile inteligente și deja celebrele de acum brățări fitness au și ele reduceri speciale în această perioadă. Toate ofertele – care se aplică și pentru o mulțime de accesorii pentru telefoane și tablete – pot fi consultate AICI.

O altă categorie specială este dedicată reducerilor la laptouri, computere desktop, imprimante, căști audio, videoproiectoare și accesorii pentru toate acestea. Găsiți reducerile AICI.

Birourile din diverse materiale și scaunele pentru lucrul la birou sunt și ele la reduceri, alături de alte piese de mobilier și de organizare și depozitare. Găsești la preț redus și lenjerii de pat, saltele, perne și pilote, precum și produse de supermarket. Toate acestea pot fi găsite AICI.

Haine și încălțăminte, atât pentru școală cât și pentru sport, pot fi găsite AICI. Iar pentru cei în căutare de jucării și articole pentru copii, eMAG a creat categoria de reduceri de AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.