eMAG – Vă pregătiți de iarnă? eMAG.ro are reduceri uriașe la cuptoare, aragazuri, plite, calorifere

reduceri emag iarnă

eMAG are mari reduceri în această perioadă la o mulțime de produse extrem de utile nu numai în perioada sărbătorilor de iarnă, ci în întregul sezon rece: calorifere, cuptoare cu microunde, aragazuri, plite incorporabile, aeroterme etc.

Deoarece perioada sărbătorilor de iarnă este tot mai aproape și mulți dintre noi vom începe să gătim fel de fel de preparate delicioase pentru mesele festive de 1 Decembrie, de Moș Nicolae, de Crăciun sau de Anul Nou, eMAG are reduceri avantajoase la aragazuri, cuptoare sau plite.

Am analizat oferta de reduceri a magazinului și am ales câteva produse care sunt la ofertă:

eMAG reduceri plite incorporabile

1. eMAG are reduceri la plite incorporabile de la diferite branduri: Whirlpool, Hansa, Zanussi, Arctic, Beko, Bosch, Gorenje, Electrolux, Samsung, DeLonghi, Teka sau Studio Casa.

De exemplu, o plită incorporabilă DeLonghi ROIF 46 ASDV are o reducere de 50%.

Plita incorporabilă este pe gaz, are 4 arăztoare și aprindere electronică din buton. De asemenea, beneficiază de aprindere electrică din buton, are dispozitiv de siguranță, are un arzător Wok și este fabricată în Italia.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la plite incorporabile.

reduceri emag plite incorporabile

eMAG reduceri aragazuri

2. Aragazuri de la diferite branduri – Arctic, Zanussi, Beko, Heinner, Star-Light, Electrolux, Hansa, Gorenje, Zilan etc – sunt la reducere pe emag.ro.

Discounturile la aragazuri sunt și ele atractive. De exemplu, un aragaz Hansa FCGW51090, pe gaz, cu 4 arzătoare, de 50 de cm înălțime, are o reducere de 33%. Aragazul are capac metalic, tavă și grătar pentru cuptor.

Oferta este diponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la aragazuri.

reduceri emag aragazuri

eMAG reduceri cuptoare cu microunde

3. Cuptoarele cu microunde din magazinul online au reduceri și mai mari în această perioadă, acestea ajungând până la 42%.

De cea mai mare reducere beneficiază un cuptor cu microunde Gorenje MO 17 MW, 17 L, 700W, mecanic, care poate fi cumpărat la prețul de 249,99 lei.

Cuptorul are o capacitate de 17 litri și o putere de 700 de W. Are 5 niveluri de putere și funcție de dezghețare. Suportul este rotund și are un diametru de 24,5 cm. Dimensiunile sunt de 452 x 262 x 335 mm, iar greutatea de 10,5 kilograme.

Oferta este disponibilă AICI.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri la cuptoare cu microunde de pe emag.ro.

reduceri emag cuptoare microunde

eMAG reduceri aparate de încălzire

4. Și aparatele de încălzire beneficiază de reduceri majore în această perioadă în care temperaturile au început să scadă tot mai mult.

Reducerile la aeroterme electrice, panouri radiante, calorifere electrice, convertoare electrice, radiatoare cu infraroșu etc ajung chiar și la 70%.

Spre exemplu, un calorifer electric cu ulei Vivax OH-112503F, 2500W + 400W, aerotermă incorporată, 11 elemenți, 3 trepte de putere, ventilator, protecție supraîncălzire, termostat reglabil, are o reducere de 50%.

Produsul la ofertă este disponibil AICI.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la calorifere și aparate de încălzit.

reduceri emag calorifere