eMAG – ghidul cumpărătorului econom. Lista electrocasnicelor cu 50% reducere

În acest articol, îți prezentăm cele mai bune reduceri electrocasnice din oferta curentă a eMAG. Am studiat atent produsele reduse de magazinul online și ți le prezentăm doar pe cele la care reducerea de preț este de peste 40-50%.

Astfel, vei putea face cumpărături de la eMAG la jumătate din prețul pe care l-ai plăti în alte magazine. Întreaga promoție eMAG la electrocasnice poate fi consultată AICI.

Electrocasnice mici la reducere la eMAG:

-50% Un prim produs din oferta eMAG care ne-a atras atenția. Fierul de călcat Gorenje cu talpă NanoTech și putere de 2400W este dotat cu un sistem incorporat anti-calcar, care asigură o durată mai mare de funcționare a fierului de călcat. Merită amintit și senzorul de calitate a apei cu care este dotat acest fier de călcat. Astfel, puteți folosi apa de la robinet atunci când rămâneți fără apă distilată. Funcția Auto Shut Off oprește fierul de călcat atunci când acesta nu a fost mișcat o lungă perioadă de timp.

Fierul permite și călcarea pe verticală a hainelor. Funcția poate fi utilă, de exempluemag reduceri fier calcat, în situațiile în care vreți să neteziți rapid o haină aflată pe umeraș. Prețul fierului și alte detalii pot fi consultate AICI.

-50% Tot de la Gorenje vine și acest aspirator cu sac Gorenje cu tub telescopic, putere 800 W și filtru Hepa. Deși puterea pare mică, aspiratorul reușește să vă ajute să curățați casa. Cântărește patru kilograme și vine la pachet cu peria universală, dar și cu trei accesorii pentru spații înguste și greu accesibile. Prețul produsului poate fi consultat AICI.

– 45% StarLight este o marcă proprie a celor de la eMAG, iar aparatele produse sunt destul de bune și, foarte important, la preț accesibil. Este și cazul acestui storcător de fructe și legume, gândit să funcționeze în două viteze: una pentru fructe moi (citricele, destorcator fructe emag reduceri electrocasnice exemplu) și una pentru fructe tari (merele, de exemplu). Se poate obține chiar și un litru de suc la o singură încărcare. Tubul de alimentare are un diametru de 6,5 centimetri, îndeajuns pentru a vă permite să introduceți în aparat chiar și fructe tăiate în felii mai mari. Prețul promoțional poate fi consultat AICI.

– 40% Aerotermele consumă mult și încarcă factura de curent, însă sunt o formă de încălzire rapidă și perfectă pentru situațiile de urgență (întreruperi ale alimentării cu agent termic, defecțiuni ale instalației de încălzire centrală etc). Această aerotermă ceramică Heinner, de 1500W, are două trepte de încălzire, termostat ajustabil, sistem de protecție la supraîncălzire, oprire automată în caz de răsturnate și funcția de oscilație.

Pentru a activa această din urmă funcție, trebuie apăsat un singur buton, iar căldura va radio în toată camera, asigurând o încălzire uniformă a spațiului în care a fost introdusă aeroterma. Prețul produsului poate fi consultat AICI.

Electrocasnice mari la reducere la eMAG

Și electrocasnicele mari sunt la reducere, cele mai bune promoții fiind cele la mașini de spălat.

31% În cazul în care aveți o familie numeroasă, o mașină de spălat rufe masina de spalat emag reduceri electrocasnicecu capacitate de 8 kilograme s-ar putea dovedi mai eficientă. Un model Gorenje cu 1400 rotații pe minut, Clasa A, vine cu o reducere de aproape 700 de lei. Prețul propus de eMAG poate fi consultat AICI.

33% O combină frigorifică Whirlpool cu al șaselea simț, cu capacitate de 312 litri, vine cu o reducere de fix 1000 de lei în această perioadă. Combina este prevăzută cu un ingenios sistem antibacterian de filtrare a aerului, realizat de Whirlpool în colaborarea cu Microban, liderul de piață în soluții antibacteriene. Tehnologia Al 6lea Simț, de care vorbeam mai sus, garantează refrigerarea la umiditate perfectă în intregul interior și face posibilă păstrarea alimentelor proaspete de până la 4 ori mai mult timp. Prețul produsului pe eMAG, în această perioadă, poate fi consultat AICI.

Vă reamintim că puteți achita aceste produse și în până la 3,4, 6 sau 12 rate fără dobândă. Cardurile acceptate de eMAG sunt enumerate AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.