eMag face angajări. Iată ce caută cel mai mare magazin online din România

eMAG
eMAG

Cel mai mare magazin online din România caută angajați pentru mai multe posturi. Unul dintre job-uri este cel de „analist piața comercială”. Întreaga listă de locuri de muncă de la eMag o găsiți AICI.

Cel care vrea să se angajeze pe acest post are printre resposabilități „monitorizarea competiției pentru toate categoriile din portofoliu, îmunătățirea permanentă a procesului de monitorizare, analiza competitivă, colectarea și redactarea descrierilor și a specificațiilor pentru produsele prezentate pe site-ul eMag sau verificarea informațiilor și a imaginilor pentru produsele prezente pe site-ul eMag și corectarea lor”. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Un alt job este cel de „junior content specialist”. Cel care se angajează pe acest post trebuie să colecteze și să redacteze descrierile și specificațiile pentru produsele prezentate pe site-ul eMag, să verifice informațiile și imaginile pentru produse și să adauge conținut relevant pentru produse. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

eMag mai caută și consultanți de vânzări pentru showroom-urile din București și Timișoara. Printre altele, candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare sau să fie student, să aibă abilități de comunicare, cunoștințe tehnice despre produse IT, „atitudine proactivă, orietnare spre rezolvarea problemelor, capacitate de a relaționa cu ușurință, orientare către client și ușurință în luarea deciziilor”.

Potrivit anunțului, printre beneficii se numără „pachet salarial competitiv, politică de beneficii atractivă, program de integrare într-o echipă tânără și dinamica, acces la ultimele tehnologii și echipament IT și acces la un mediu de lucru prietenos și profesionist unde vei învăța în fiecare zi și îți vei dezvolta cariera. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

https://greatnews.ro/locuri-de-munca-la-carrefour-mega-image-flanco-pepco-in-toata-tara-ce-salarii-se-ofera/