eMAG continuă marile reduceri la televizoare. 5 modele care îşi merită banii

emag reduceri televizoare

După Revoluţia Preţurilor, eMAG revine cu o nouă campanie de mari reduceri. De data aceasta, reducerile mari sunt cele la televizoare de diferite mărci şi diagonale.

Întreaga ofertă la televizoare de la eMAG poate fi consultată AICI.

Pentru cei care doresc un televizor cu diagonală medie, potrivit pentru dormitoare mici, recomandăm reducerea la un TV LED LG, HD. Diagonala are 80 de centimetri, iar preţul în acestă perioadă este de doar 800 de lei. Găsiţi produsul aici.

Un televizor ceva mai mare, marca Samsung, cu diagonala de 101 centimetri, Full HD, este mai ieftin cu 500 de lei în această campanie de reduceri eMAG. Găsiţi produsul aici.

Reducere excelentă şi la un televizor LED Philips cu diagonală de 124 de centimetri. Televizorul, cu redare 4K Ultra HD, una dintre cele mai fidele imagini disponibile la ora actuală, are preţ special sub 2000 de lei. Găsiţi produsul aici. În plus, primiţi un card cadou cu 11% din valoarea produsului, sumă pe care o puteţi folosi la următoarele cumpărături de pe eMAG.

Şi Sony apare printre mărcile de renume cu produse la promoţie la eMAG. Un televizor cu diagonala de 139 de centimetri, potrivit pentru camerele mari sau chiar pentru terase PUB-urilor, are un preţ mai mic cu 1000 de lei în această perioadă. Televizorul poate reda 3D. Preţul special poate fi consultat aici.

Şi, desigur, televizoare uriaşe, pe care vi le recomandăm doar dacă aveţi camere cu adevărat uriaşe, cum ar fi o mansardă întreagă liberă, de exemplu. Majoritatea acestor televizoare sunt scumpe, însă există şi aparate de la producători mai puţini cunoscuţi, care impresionează însă la preţ iar imaginea nu se vede rău deloc. Am descoperit chiar un model ieftin, marca Smart Tech, cu uriaşa diagonală de 165 de centimetri, Full HD, la preţul special de 2999 lei. Televizorul poate fi găsit pe eMAG aici.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.