eMAG face reduceri „revoluționare”. Prețurile, ca de Black Friday

În stilul obișnuit, liderul detașat al comerțului online din România anunță o nouă perioadă de reduceri. eMAG începe în zorii zilei de 27 ianuarie campania Revoluția prețurilor.

UPDATE: Reducerile au început în jurul orei 07. Întreaga ofertă eMAG este disponibilă AICI.

Ora a rămas un mister, însă, eMAG începe, de obicei, ziua de mari reduceri undeva în jurul orei 07 dimineața. Așa s-a întâmplat de Black Friday, în noiembrie, când aproape toate magazinele online au început reducerile la miezul nopții, în timp ce eMAG – la ora 06:50.

De Black Friday, cele mai bune oferte s-au epuizat în câteva zeci de minute, însă eMAG obișnuiește, deseori, să vină cu un val doi al reducerilor. Așa s-ar putea întâmpla și acum, cu suplimentări de stoc în perioada promoției.

Singurul mesaj al eMAG cu referire la Revoluția prețurilor a fost un filmuleț postat pe contul oficial de Youtube al companiei.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.