eMAG are 5 mari campanii de reduceri în același timp

reduceri emag lunile iulie august 2016

eMAG încheie luna iulie și începe luna august cu mari campanii în derulare pe site. Pe lângă Summer Sales, retailerul online are o serie de alte mari reduceri la electronice și mobilier, printre altele.

Summer Sales este campania-vedetă a acestor zile. Mii de produse din aproape toate categoriile de pe eMAG sunt la reduceri, unele prețuri fiind micșorate chiar și cu 70%. Găsiți toate produsele la ofertă aici.

A doua campanie de reduceri de la eMAG care ne-a atras atenția este cea la electrocasnice de calitate marca Whirlpool.

În ofertă intră aparate frigorifice, mașini de spălat rufe și vase, aragazuri și cuptoare cu microunde. Prețurile sunt mai mici cu câteva sute de lei, iar întreaga ofertă poate fi consultată aici.

Și produsele de îngrijire de la Rowenta sunt la reducere la eMAG. Interesant e că absolut toate produsele la promoție au reducere fixă de 40%.

Sunt incluse în ofertă perii rotative, ondulatoare, aparate de tuns părul și barba, epilatoare, plăci de păr și uscătoare. Oferta completă poate fi consultată aici.

emag reduceri rowenta

Ofertă interesantă și la cărți, cu 4711 titluri la reducere. Sunt incluse în ofertă titluri de la edituri diverse, ca Rao, Litera, Aramis, Polirom, Curtea Veche, Galaxia Gutenberg, For You, Nomina, Ideea Europeană, Niculescu. Oferta eMAG poate fi consultată aici.

emag reduceri carte

Ultima campanie eMAG asupra căreia vă atragem atenția este cea la îmbrăcăminte, încălțăminte, ceasuri, genți și accesorii. Reducerile de vară ajung la 70%, pentru unele produse. Oferta poate fi consultată aici.

reduceri fashion emag

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.