Drumul fericirii s-a încheiat. O fetiță a fost salvată datorită unui gest extraordinar

călătorie Silviu Cadia

Silviu Cadia Foto: Captură Tv

A pedalat 4000 de kilometri pentru a afla ce este fericirea și ce îi face pe oameni fericiți. Timp de trei luni, un tânăr și-a dăruit timpul său pentru a o ajuta pe o fetiță grav bolnavă.

Silviu Cadia și-a propus ca timp de trei luni să meargă cu bicicleta pentru a face o faptă bună, așa că a plecat din Timișoara spre Iran, unde a cunoscut mulți oameni frumoși și cu o inimă mare.

Șefii lui Silviu i-au sprijinit inițiativa și l-au susținut să meargă prin Serbia, Bulgaria, Grecia, Turcia și să ajungă apoi în Iran.

Deși a fost obositor drumul, Silviu s-a întors cu multe amintiri frumoase și cu ceea ce a aflat de la oameni.

„Oamenii sunt fericiți prin familie, prieteni, natură. Lucrurile mărunte din viață. Zâmbete, să-i ajute în mare parte pe ceilalți, asta am întâlnit în Turcia și Iran și, mai ales, dragostea! Am văzut multe lucruri sau locuri frumoase, dar cel mai mult m-au impresionat oamenii. Încă de la primul contact,  de la prima întâlnire, au fost foarte prietenoși. M-au ajutat foarte mult, prin sfaturi, ceai, apă, mâncare și un loc unde să dorm”, a spus Silviu pentru stirileprotv.ro.

Călătoria lui Silviu are mai presus de toate, un scop caritabil. Silviu a anunțat pe pagina sa de Facebook „Drumul și fericirea” că va trimite în fiecare zi câte o vedere din locurile în care se află oricui donează 100 de lei pentru Carina, o fetiță grav bolnavă în vârstă de trei ani care are nevoie de o operație pe creier. Silviu a contribuit astfel la strângerea sumei de 40000 de euro de care Carina are nevoie pentru a se face bine.

Fetița a fost deja operată în Germania, iar acum a ajuns cu bine acasă.
„Ea este foarte frumoasă și vesela și poate cel mai puternic om pe care l-am cunoscut până acum”, a mai spus Silviu.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Gestul emoționant al unor medici, înainte de operație
Experiment social, cu final neașteptat. Reacția oamenilor care văd o fetiță pierdută
Drama unei mame. Departe de familie, se luptă să supraviețuiască
Un lac unic în țară, destinația perfectă pentru vacanță


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version