Domnul Suciu, CFR-istul care a cucerit oamenii din gară cu zâmbete, ceai și gustări

Cornel Suciu, șeful gării din Alba Iulia / FOTO: Carmen Tănase

Pe 2 decembrie, după ce a participat la manifestările de Ziua Națională, actrița Carmen Tănase a fost nevoită să aștepte în gara din Alba Iulia trenul spre București, care a avut o întârziere de 160 de minute.

Potrivit adevarul.ro, actrița a participat la momentul „Primirea soliilor din cetăților de scaun”, în care interpretat rolul soliei valahe.

De cele mai multe ori, poveștile despre așteptarile în gări sau în tren, mai ales în timpul iernii, nu au fost unele fericite. Însă actrița Carmen Tănase are o poveste frumoasă cu directorul Gării din Alba Iulia, Cornel Suciu.

„Acest OM se numeşte Cornel Suciu, este şeful gării din Albă Iulia! Cum trenul spre Bucureşti are o întîrziere de 160 minute, dumnealui stă în mijlocul oamenilor, le oferă gustări şi ceai cald, vorbeşte cu fiecare în parte, găseşte resurse să zâmbească celor agitaţi şi adăposteşte în sala de aşteptare un puiuţ de căţel rătăcit! Întâlnesc din ce în ce mai rar astfel de oameni, de-aia simt nevoia să vi-l fac cunoscut şi vouă! Mulţumesc, domnule Suciu! Dumneavoastră chiar faceţi „lucrul” bine!”, a scris Carmen Tănase pe pagina sa de Facebook.