Florin Mergea și Horia Tecău se luptă în finala Turneului Campionilor. Când se joacă meciul?

Horia Tecău e aproape de o nouă finală la Londra, după cea câștigată, în vară, la Wimbledon (adevărul.ro)
Horia Tecău e aproape de o nouă finală la Londra, după cea câștigată, în vară, la Wimbledon (adevărul.ro)

Colegi încă din vremea junioratului, Horia Tecău și Florin Mergea se vor întâlni în această după-amiază în ultimul meci de dublu al anului din circuitul de elită. Cei doi au evoluat superb la Turneul Campionilor de la Londra.

Florin Mergea și indianul Rohan Bopanna, cotați cu cea mai mică șansă la câștigarea Turneul Campionilor, vor juca în finala prestigioasei competiții, după ce au învins, cu 6-4, 6-2, experimentata pereche formată din croatul Ivan Dodig și brazilianul Marcelo Melo.

Mergea și Bopanna, care au ajuns în patru finale în acest an și au câștigat două turnee, la Madrid și Stuttgart, au evoluat splendid azi și au obținut o victorie clară.

De cealaltă parte, Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer, aflați pe locul doi în clasamentul mondial al tenisului la dublu, au trecut de frații americani Bryan, după ce au defilat în grupă, câștigând clar toate partidele.

„Duetul” româno-olandez va încheia sezonul pe primul loc în clasamentul mondial.

În penultimul act, Tecău și Rojer au câștigat în două seturi cu scor identic, 6-4, în fața cele mai bune perechi a lumii, cea formată din gemenii americani Bob și Mike Bryan. Aceștia mai pierduseră un meci la Londra, chiar în fața duetului Mergea-Bopanna.

Tecău și Rojer au reușit, în vară, tot la Londra, să câștige primul lor titlu de Grand Slam la Wimbledon.

Niciunul dintre cei doi români nu reușise până acum să treacă de grupe la Turneul Campionilor, însă astăzi se vor lupta cu trofeul pe masă, după ora 17:30, în direct la Digisport 2.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.