Deputat dat afară din platou la Antena 3


Un invitat al emisiunii „Subiectiv”, de la Antena 3, a fost dat afară din platou, aseară, de moderatorul Răzvan Dumitrescu.

Deputatul liberal Mihăiţă Calimente a fost dat afară după ce a încercat să explice condiţiile impuse de candidatul ACL la preşedinţia României, Klaus Iohannis, pentru o dezbatere televizată cu reprezentantul alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta.

Calimente şi Dumitrescu au început o discuţie în contradictoriu despre mult-dorita dezbatere televizată între cei doi candidaţi din turul doi al alegerilor prezidenţiale. După ce Calimente l-a acuzat pe Dumitrescu de atitudine „părtinitoare”, moderatorul a răbufnit şi i-a imputat deputatului liberal „maniere demne de Coreea de Nord”. Imediat după ce Calimente a spus că simte că moderatorul îşi bate joc de el, Dumitrescu i-a cerut să părăsească platoul.

Mihăiţă Calimente este vicepreşedintele Comisiei parlamentare de control a Serviciului de Informaţii Externe.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.