Degetul dus la nas de Udrea, „un posibil mesaj pentru Băsescu”

Jurnalistul Emil Hurezeanu spune că nu este „scandalos” gestul Elenei Udrea de a duce degetul la nas, pe care l-a repetat de mai multe ori, atât în Parlament, atunci când s-a pus în discuție propunerea de arestare, cât și atunci când a fost transferată încătușată din duba Poliției în clădirea Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Mai mult, Hurezeanu crede că ar putea fi un gest subliminal care i s-ar adresa unei persoane importante. „Mi se pare o provocare retorică inutilă și nici măcar scandaloasă. Ascunde un mesaj subliminal de complicitate între doamna Udrea și un alt personaj. S-ar putea să fie chiar președintele în rezervă, Traian Băsescu”, a declarat Emil Hurezeanu, într-o analiză pentru televiziunea de știri Digi 24.

Tot la Digi 24, Emil Hurezeanu a mai spus că nu ar trebui să fim atât de intresați de tot ce face Udrea.

„Doamna Udrea e pe o pârtie de bob, unde vehiculul pe care e, este în viteză, din interogatorii în interogatorii. Discuțiile cu procurorii spre ceea ce domnul Băsescu brusc astăzi consideră că este adevărata față a justiției în care are încredere: judecătorii. Punându-i pe procurori în încurcătură. Ani de zile ne-a convins că DNA-ul și alte instanțe speciale, DIICOT, cu personajele sale preferate din fruntea lor sunt falanga justițiaristă vitală a îndreptării lucrurilor în România.

Ori acum, dintr-o dată, procurorii care tocmai o anchetează pe Elena, în care crede atât de mult… Apare Elena, dintr-o dată nu mai este politicianul, ci omul onest Elena Udrea în care crede în continuare și crede și în justiție, dar în justiția de la capătul tunelului, care este justiția sentinței, a judecătorilor.

Parcă era altfel până acum. În fine, vom vedea. Nu cred că trebuie să devenim captivii acestui proces care este eminamente mediatic, spectacular. Se scutură șandramaua, ca să zic așa!”, a mai spus Hurezeanu, potrivit digi24.ro.