Daniel Constantin răspunde „blestemului” lui Voiculescu

Imediat după Revelion, Dan Voiculescu a prezentat pe blogul personal o listă de oameni despre care crede că „vor fi judecați de Dumnezeu” în 2015. Surprinzător, pe această listă se află și mâna sa dreaptă, actualul președinte al Partidului Conservator, Daniel Constantin.

Daniel Constantin a declarat doar că regretă necazurile prin care trece Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare. Acesta a mai adăugat că nu va comenta remarcile unui om aflat într-o situație dificilă și față de care a fost apropiat.

„Nu este deloc ușor, credeți-mă, să te lupți de unul singur, fără compromisuri, până la capăt, cu toți cei de mai sus și cu instituțiile influențate de ei. Adevărul este că în orice luptă îți asumi riscuri în numele principiilor pe care le aperi. Am pierdut, temporar, libertatea de mișcare dar mi-am păstrat onoarea, demnitatea, respectul și curajul.

Anul 2015 va fi anul în care Băsescu, Udrea, Macovei, Emilian Eva, Camelia Bogdan, Daniel Constantin vor fi judecați de Dumnezeu, dar și de justiție. Același lucru se va întâmpla și cu acoliții lor (Sorin Oancea, Mihai Craiu, Dan Andronic). Eu nu-mi doresc decât ca justiția să facă dreptate”, a postat Dan Voiculescu pe blogul său.