Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

FOTO: chulmin1700/Pixabay.com
FOTO: chulmin1700/Pixabay.com

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie anunță că în următoarea perioadă temperaturile vor începe să scadă și vor, în general, cele specifcie perioadei de toamnă. De asemenea, nivelul de precipitații va fi aproape de cel normal. Iată cum va fi vremea până la jumătatea lunii octombrie.

Săptămâna 16 – 23 septembrie. Conform datelor ANM, temperaturile vor scădea în sud și în vest, iar în celelalte regiuni ale țării valorile termice vor fi, în general, apropiate de cele specifice perioadei. Precipitațiile vor fi excedentare în regiunile extracarpatice. Local, vor fi deficitare în nord-vestul țării, iar în restul regiunilor vor fi în jurul celor normale pentru acest interval.

Săptămâna 23 – 30 septembrie. Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale în această săptămână, în toată țară. Cantitățile de precipitații se vor încadra în limitele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării

Săptămâna 30 septembrie – 7 octombrie. ANM anunță că, în această perioadă, temperatura medie a aerului se va situa în jurul valorilor obișnuite în toată țara. Cantitatea de precipitații se va apropia de normal în majoritatea regiunilor.

Săptămâna 7 – 14 ocotombrie. Temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale pentru acest interval, la nivel național. Regimul pluviometric se va apropia de normal în toate regiunile.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.