Cum reacționează câinii atunci când sunt sărbătoriți

Câini sărbătoriți Foto: Imgur


Pentru multe persoane, aniversarea câinilor pe care îi au este un eveniment care trebuie neapărat sărbătorit precum la oameni, cu tort și cu lumânări, dar și cu multă voie bună.

Ziua de naștere a unui câine este un moment special pentru stăpânii care își iubesc foarte mult animalul de companie, mai ales că durata medie de viață a patrupedelor nu este una foarte mare, astfel că fiecare aniversare trebuie transformată într-un moment de neuitat.

Dacă unii stăpâni preferă să îi spună la mulți ani cățelului și să fie mai înțelegător cu el în acea zi, dar și să îi ierte boacănele pe care le face, alții merg mai departe și organizează o adevărată petrecere pentru animalele lor de companie cu tort, lumânări și cu ținute festive.

Unii căței au parte de o simplă prăjiturică, în timp ce altora li se pregătește un adevărat festin cu torturi în formă de os sau alte cadouri inedite. Și reacțiile sunt dintre cele mai diverse. Pe chipul multora se poate citi fericirea și bucuria că sunt în centrul atenției, în timp ce alții sunt indiferenți și par deranjați de toate elementele de decor pe care stăpânii s-au chinuit să le pregătească.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.