Cum au reușit trei tineri să îi enerveze pe toți purtătorii de codiță de hipster

În ultimul an, tot mai mulți bărbați, printre care și vedete, au adoptat o modă care a generat multe discuții: codița sau cocul de hipster. Trei tineri au hotărât să oprească acest obicei într-un mod cel puțin discutabil.

Echipa care realizează filmulețe amuzante, Derick Watts& The Sunday Blues, s-a plimbat prin Africa de Sud. Cei trei s-au urcat în mașină hotărâți să le dea un exemplu celor care își lasă părul să crească pe mijlocul capului și apoi îl prind într-o codiță sau un coc.

În timp ce doi dintre ei erau pregătiți să fugă cu mașina, unul dintre ei s-a dus la câțiva bărbați și le-a tăiat cocul, fără ca aceștia să știe. Prima reacție a fost una de uimire, dar niciunul dintre bărbații care le-au căzut victime nu a mai apucat să reacționeze și să fugă după cel care a tăiat codițele.

La final, realizatorii filmului s-au dus pe plajă și au aruncat părul în mare. Apoi și-au dat seama că nu au făcut un lucru înțelept deoarece delfinii ar putea să înghită tot acel păr.

Filmulețul a strâns aproape șase milioane de vizualizări și multe laude, dar și critici din partea internauților care nu le-au înțeles gestul. Realizatorii și-au cerut ulterior scuze pentru că au apelat la acest gest extrem.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.