Confruntarea inedită dintr-o pisică și un urs. Cine a câștigat

Ursul și pisicuța Foto: Captură YouTube

Cine a crezut că doar câinii reușesc să își apere casa exemplar s-a înșelat amarnic. O pisicuță a făcut cea mai frumoasă demonstrație de devotament.

Savannah este o felină cu adevărat neînfricată, iar filmulețul în care este protagonistă a ajuns viral pe internet. Ea a demonstrat că este la fel de curajoasă precum un câine și a reușit să pună pe fugă un urs.

Pentru că acesta a venit lângă ușa verandei și se pregătea să forțeze ușa pentru a intra în casă, Savannah a făcut un gest surprinzător și a sărit cu toată viteza spre geam, iar ursul s-a speriat teribil și s-a dat înapoi, a căzut de pe verandă și s-a retras imediat.

În tot acest timp, stăpânul său a filmat momentul extraordinar. Filmul a strâns peste trei milioane și jumătate de vizualizări în doar câteva zile.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.